Описание
  Average: 4.2 (10 votes)

  Лежанка диван в ретро дизайн

  Ценителите на ретро мебели няма да останат безразлични пред високото качество и аристократична визия на лежанка диван, производство на мебелна фабрика „Еврика”. Моделът е изключително изящен и елегантен. Освен това подхожда перфектно на всекидневни в стил ампир, на стая за почивка, или дори за спалнята. Можете да го използване под прозорците, или ако имате собствен будоар. Луксозния модел ще се съчетае идеално с интериора на помещението ви.

  Моделът лежанка диван отговоря на търсенето на хора с висок стил на живот и изискан вкус, които не търсят в обзавеждането си само практичност. Елегантният, дори артистичен стил на модела го превръща в истинско дизайнерско бижу с размери 860/1900/600. Освен това е изключително солидно–изработва се само от масивна дървесина–дъб, бук или череша.

  Произвежда се по поръчка и при изработката му се акцентира върху всеки елемент от конструкцията му–плавни линии на облегалката, която обхваща цялото пространството, включително подлакътниците, ниските крачета и меката дамаска.

  Моделът е изключително удобен, но това, което произвежда впечатление е плюшената дамаска–тук в царствено червено. Тя допълнително подчертава усещането за аристокрация и висока класа. Този уникален модел говори не само за вкуса на домакините към една по-елегантна епоха, но и взискателността им към качеството и непреходния стил.

  Лежанка диван може да се тапицира с дамаска, която да изберете от едноименното меню във фирмения сайт. Дори без плюш, със сигурност ще се сдобиете с изключително красива класическа мебел, която фино да подчертаете с подходящ нюанс за боядисване на дървените елементи (от менюто "Цветове”).

  Преимуществата на тази така изискана мебел я правят безценно допълнение не само към холовата гарнитура. Ценителите на луксозното производство с радост биха си я подарили в спалнята, кът за отдих и дори–дръзко да я преместят в домашната библиотека. Все пак този красив модел е изключително комфортен за ползване и не бива да се изпуска възможността да се възползваме и от това негово преимущество.

  Не е изненада, че собствениците на места като хотели от висок клас са преценили диван лежанка за изключително полезна част за интериора. Дизайнът на модела със сигурност никога няма да излезе от мода, дамаската лесно се поддържа, а времето ще добави „патина” от история.

  Размери
  Запитване