Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Изключително стилен кожен пуф

  Фабрика за мебели Еврика се гордее не само с висококачествена продукция, авторитет на международния пазар, но и предлагаме, задоволяващо актуалното търговско търсене.

  В каталога ни ще намерите както класически модели, така и модерни решения за обзавеждането. При нас също така ще откриете и някои доста нестандартни решения — „хибриди”, които носят класата и достолепието на традициите и модерния дизайн. Впечатляващ еталон за това е нашият кожен пуф, който е доста повече от семпла мебел са сядане.

  Той се радва на особен интерес, предвид актуалността на този тип продукти. Произвеждаме го по поръчка с размери 450/880/880, което подпомага многостранното му приложение.

  Нашият кожен пуф не е просто обичайна мебел за седене или за поставка за крака до креслото, а истинско дизайнерско бижу. Освен, че го произвеждаме и в правоъгълен вариант, ще ви впечатлим с качествата му, които го правят ценен за всяко модерно обзавеждане.

  Той е практична мебел, но и аксесоар, която внася допълнителна елегантност в обзавеждането, без да се натрапва. Крачетата му са толкова ниски, че може да го ползвате не само като класическа табуретка, но и като детско столче за най-малките си гости. Той е малка и толкова лесна за предвижване мебел, че може да я ползвате на практика във всяко помещение в дома ви с помощна цел.

  Може да ви помогне да се обуете спокойно, да го превърнете в поставка за модни журнали или книгата преди сън, или в своеобразна масичка за кафе.

  Кожената му дамаска е лесна за поддръжка, но едновременно с това елегантно придава тежест на обзавеждането в стаята. За ваше улеснение предлагаме опция да го произведем „с размери зададени от вас и дори да се тапицира с различни видове кожи и дамаски. Можете да изберете най-подходящите по ваш вкус от менюто „Кожи“ и „Дамаски“ на сайта.

  Съветваме ви обаче да се съобразите с основното положения при подбора на цвета му. В хола или спалнята най-добре е да е в еднакъв нюанс този на диваните и креслата–така, без да искате ще получите мебелна гарнитура.

  Ако сте настроени за експерименти, може да си позволите комбинация, но нека да е цветово издържана. Дори да не е в цвета на останалите мебели, нека подхожда на декоративните възглавнички, например.

  Размери
  Запитване