Описание
  Average: 4.2 (9 votes)

  Диван по поръчка с необичайна дамаска

  Магията на Честърфийлд диван, който ви представяме се крие в в класическия дизайн, изключителното удобство при ползване и безапелационното високо качество на изработката. Мебелна фабрика „Еврика” се гордее, че този модел се конкурира достойно с продукцията на старите европейски къщи, но ние сме вложили свой почерк в оформлението му. Като допълнение сме се погрижили тази мебел не само да служи вярно в продължение на дълги години, но и да е мултифункционална.

  Диван по поръчка се предлага със стандартни размери — 720/2200/840. Важно е да знаете, че като избирате този продукт, избирате непреходна красота, която само се подсилва с годините. Изработен от масивна дървесина–дъб, бук, череша, той ще ви служи с десетилетия.

  За тези, които ценят класическото обзавеждане, но държат да разчупят каноните му, предлагаме уникална по вида си комбинация от естествена кожа за основата и дамаска с възглавници за седалката и облегалката.

  Това обаче далеч не е всичко, предвид многообразието, което ще намерите в специализираните менюта на фирмения ви сайт, спокойно може да подберете и друг вид кожи и дамаски, за да произведем този диван по поръчка, изцяло вдъхновен от вас. Дамаските са изключително висококачествени, а кожената тапицерия, която предлагаме, включва както естествена кожа, така и изкуствени мостри в каталога.

  С този кожен диван не просто ще имате здрава и стабилна мебел, но и с радост може да споделите на гостите си какво дейно участие сте взели в производството му.

  Предвид това, че може да се изработи с вграден разтегателен механизъм, спокойно може да „изведете” този специален диван по поръчка от гостната. Ако разполагате с малка спалня или ви дойдат повече гости, спокойно може да ги настаните там. Сваляте възглавниците и това, което остава е разстояние — напълно достатъчно за единично легло, в което да настаните неочаквания посетител.

  Понеже пести безценно жилищно пространство, поддържа се изключително лесно, предлага допълнителна леглова площ, а е толкова стилно, съвсем отговорно го препоръчваме на собствениците на семейни хотели или почивни бази.

  Кожените акценти по тапицерията пък внасят такова достолепие във външния му вид на вашия диван по поръчка, че би изглеждало съвсем на място дори и в офис–помещение.

  Размери
  Запитване