Описание
  Average: 3.6 (23 votes)

  Удобен диван за спане с класически дизайн

  Това е един класически модел удобен диван за спане, чиято непреходност гарантира неговата актуалност и до днес. Обзавеждането на всеки дом, независимо от стила на интериора, трябва да предлага преди всичко комфорт на домакините си си.

  В мебелна фабрика „Еврика” се придържаме към изискването за високо качество и елегантна визия, но не забравяме основното предназначение на производството си–да внася уют и да служи за удобството на стопаните в дома. Затова и залагаме изцяло на масивна дървесина–можете да избирате между дъб, бук или череша за изработването на дървените части.

  Този модел удобен диван за спане от каталога на предприятието ни, е изключителен образец за красив и ненатрапчив дизайн, високо качество, но и за много полезна мебел. Той се произвежда по поръчка с размери 720/2200/840, но предлагаме на клиентите си възможността сами да решат каква да е големината му, според помещението, в което ще го поставят. Изработваме модела и с ваши размери.

  Тези от клиентите, които харесват дизайнерското решение, може да си го поръчат под формата на фотьойл и двуместен вариант на дивана. Линиите на модела са пропорционални и хармонични, създават деликатно усещане за естествена елегантност.

  Моделът е триместен с дамаска плюш. Изглежда компактна мебел, но едновременно с това е един много удобен диван за спане. Предвидено е, при нужда да се изработи с вграден разтегателен метален механизъм, за да представи повече пространство и удобство. При желание просто могат да се свалят възглавниците–така той се превръща в много приятно единично легло.

  Този удобен диван за спане, всъщност си е съвсем универсална за използване мебел. Дори да не се използва като легло е подходящо обзавеждане за хол, всекидневна и дори офиси. Разтегателният механизъм пък го превръщат в желан модел за обзавеждането на ваканционни апартаменти, допълнително легло в хотелски стаи и т.н.

  Тези от вас, които смятат плюша за много ангажираща и трудна за поддържане дамаска, спокойно могат да изберат по-практичен вариант. В специализираното меню на сайта ни ще изберете подходящия за вас десен, който да се почиства лесно и да придаде желания колорит в интериора ви. Можете да избирате между многообразие от среден и висок клас дамаски в категорията „Дамаски“, а ако предпочитате кожения му вариант, в секцията „Кожи“ разполагаме с богата гама кожени мостри–както от естествена кожа, внос от Италия, така и с модели от еко кожа.

  Размери
  Запитване