Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Пуф с луксозна дамаска и копчета "Сваровски"

  Мебелното производство и вътрешният дизайн се развиват и до днес, като залагат на все по-нестандартни хрумвания. Особено интересно е да видим как модните тенденции от подиумите, стават част и от интериора на дома. Последното предложение на фабрика „Еврика“ е пуф с луксозна дамаска, декориран с копчета „Сваровски“. Един модел, който няма да остави нито един ваш гост безразличен.

  Мебелите в жилищата и на работа са останали същите, променя се само дизайна им. Има обаче интересни нововъведения, които вече са задължителна част от каталога на мебелна фабрика „Еврика”.

  Макар да сме добили популярност като производители на висококачествени продукти от масив в класически стил, сред предлагането ни ще се натъкнете и на ексцентрични и много модерни екземпляри като този пуф.

  В последно време моделът е истински хит на българския пазар. Той и останалите от вида му са съвременното предизвикателство към добре познатите табуретки. Този модел пуф е характерен с изчистена форма, стабилна конструкция и здравина. Най-важното му предимство са малогабаритността и мобилността му. От вас зависи дали ще бъде закачлив елемент, който подчертава пищността или уюта в интериора или ще бъде предимно много полезна, но ненатрапчива мебел.

  Удобството на този пуф е гарантирано, както всеки модел от каталога на „Еврика”. Линиите му са симетрични и се произвежда по поръчка с размери — 500/500/500.

  Това решение обаче се отличава с изключително луксозна изработка. Тази иначе ненатрапчива мебел прави впечатление в интериора, защото е със скъпа дамаска плюш и гарнирана с копчета "Сваровски".

  Обичайното предназначение на всеки пуф е да вдигнеш високо краката си пред фотьойла, за да отдъхнеш. Прагматичните работещи майки пък го използват за модерно детско столче. Ако сте от практичните ни клиенти, ви съветваме да изберете от разнообразието от тъкани, заложено в менюто „Дамаски“. Тези от вас, които държат на изкусителната луксозна обстановка обаче спокойно могат да заложат на копчетата тип камъни Сваровски и на тапицерия от кожа, като мостри можете да разгледате в менюто „кожи“.

  В такъв случай ви съветваме да го ползвате или като украшение, или като своеобразна масичка за списания, кафе, а защо не и в спалнята. Всяка придирчива дама ще оцени своя пуф пред тоалетката като изключително удобна и ефектна мебел.

  Размери
  Запитване