Описание
  Average: 3.5 (3 votes)

  Ретро лежанка релакс – елегантно допълнение за спалня

  Тя ще се превърне в любима мебел за вас и вашето семейство. Ретро лежанка релакс е любопитен модел в каталога на мебелна фабрика „Еврика”. Обичайното му приложение е за просторна спалня с класическа мебелировка. Поставя се пред леглото и върху нея се подреждат завивките и възглавниците, да речем. Тя обаче е много повече от красиво допълнение към ансамбъла, пригоден за стаята, в която си почиваме.

  Може да я поставите във всекидневната, край пианото, ако разполагате с такова, като допълнение към квадратната масичка, или прост като допълнителна мебел, на която да сервирате чая. Ретро лежанка релакс е модел, който дава възможност да развихрите въображението си. И да изберете най-добрата комбинация за вас.

  Няма да срещнете ретро лежанка релакс във всеки дом, не защото функциите й могат да се изпълнят от различни други видове мебели. Просто този модел е стандартно допълнение в интериора на хората с възможности, където се обръща внимание на всеки детайл.

  Тя е елегантно продължение на мебелировката във всяка всекидневна, която предлага пространство и изискана атмосфера. Върши изключително полезна работа при настаняването на повече гости, не се натрапва в цялата гарнитура, лесно се пренася и има впечатляващ естетичен ефект.

  Ретро лежанка релакс се различава от останалите подобни в каталога ни по интересната резба, с която е украсена дървената част на модела. Чрез тях се внушава усещане за уникалност и различност в цялата конфигурация.

  Вие можете да подсилилите ефекта на елегантното дизайнерско решение като подберете внимателно дамаската и цвета на дървената основа от менюто „Дамаски” и „Цветове”.

  Моделът е с класически размери 480/1140/360–колкото удобен, толкова и лек, но представете си го тапициран с кожа и боядисани в тъмно крачета. Това няма да заличи красотата на продукта, но ще го направи визуално по-масивен и респектиращ.

  Този изискана мебел се радва на особена популярност на руския пазар. Там не могат да останат безразлични към модела, който внася деликатна елегантност в домовете им и то на благоразумна цена.

  На българските си клиенти пък предлагаме да помислят върху възможността да оформят интериора на приемната пред кабинетите си, ВИП — апартаментите в хотели и козметични студиа само за отбрана клиентела, като и кабинетите в частните медицински центрове.

  Размери
  Запитване