Описание
  Цена от
  1 300 лв.
  Average: 4.5 (14 votes)

  Eлегантен ретро диван

  Ретро диван на мебелна фабрика „Еврика” ще омагьоса с красота както почитателите на съвременните тенденции в обзавеждането, така и влюбените в непреходния чар на класическата мебел. Моделът може да предлага елегантност на една отминала епоха, но се изработва така, че да отговаря на най-модните течения във вътрешния дизайн.

  Продуктът се произвежда по принцип с размери 900 (460–отстояние от седалката до земята)/ 2150/ 870, но при желание на клиента предлагаме и кресло с по-малки размери.

  Изключително финия и изискан дизайн, го прави идеален за интериори във винтидж стил, или в стил ампир. Тапицираната дамаска допълнително придава усещане за ретро визия.

  Моделът е с изключителна луксозна изработка, съчетала в себе си здравина, гарантирана от масивната дървена основа и стилен дизайн. Дървото е изключително висококачествено–дъб, бук, череша. Тапицерията също е от висококачествена дамаска, която можете да избере от секцията „Дамаски“ на сайта. Предлагаме модела и с кожена тапицерия, а мостри можете да видите в менюто „Кожи“.

  Ефектните линии на облегалката, късите леко извити крачета и изключително мека дамаска гарантират изключителен комфорт. На крачка от помпозността, ретро диван внася изключителна тежест в интериорна. Макар да ангажира със симетричност и аристократична визия, прецизната домакиня със задоволство забелязва практичната страна на този екземпляр.

  Моделът се поддържа изключително лесно. Възглавниците на седалката и облегалката са с ципове, за да се свалят и почистят лесно при замърсяване. Ярките цветове и здравината на тапицерията се поддържат лесно, но безценното е, че тази така впечатляваща мебел няма начин да се превърне в старомодна, дори абсурдна вещ.

  При наличието на конкретна представа за това как би изглеждал съвършения интериор на дома ви, дамаската на вашия ретро диван може да бъде много различна. В специализираното меню на сайта ни ще се убедите какво многообразие предлага „Еврика”. Нагледният пример в илюстрациите пък ясно ви показва как тъмните нюанси добавят тежест във визуалното възприятие на модела, а флоралните мотиви–внушават лекота и ненатрапчив уют.

  Примамлив за хората, които разбират от обзавеждане е фактът, че основата може да се финишира в голям брой цветове. Така ще се сдобиете не само с изключително красива мебел, а и произведена в най-актуалните тенденции на производството.

  Популярността на мебели Еврика стига до там, че задоволи и изключително високите изкисквания на клиентите от руския пазар. Там държат на луксозната изработка на приемлива цена – още едно от предимствата на производството ни.

  Размери
  Запитване