Описание
  Average: 4 (10 votes)

  Елегантен и много практичен двуместен диван

  Двуместен диван, производство на мебелна фабрика „Еврика” е истинска находка в многообразието на каталога ни. Той не впечатлява с размери — 950/1650/750, произвеждаме го и по поръчка, но предлага изключителна комбинация от качество, красота и удобство.

  Ценителите на меката мебел не винаги лесно могат да намерят продукт, който да издържи на изпитанието на времето, използването и промените в модните тенденции. Нашето производство, освен на атрактивна визия и луксозната изработка, обръща специално внимание на практичността на моделите си.

  Този двуместен диван например, изглежда прекрасно и в хола на някое елегантно жилище, и в приемната на модерен офис. Ще се изненадате обаче, че функционалността му стига до там, че да намери място и в обикновена спалня. При желание на клиента може да го изработим с вграден метален механизъм. Точно благодарение на него, елегантната ни мебел се модифицира в комфортно легло, чийто матрак е дебел 10 см. Така никога няма да се притеснявате да каните повече гости в малкото си жилище. Спокойно ще ги посрещате в елегантна обстановка, а щом падне нощта — ще си легнете, без да ви гложди гузната съвест, че не сте се погрижили за удобството им.

  Друго негово предимство е функционалността му. Моделът е семпъл, с изящен дизайн и много стилен. Изработен от естествена дървесина (дъб, бук, череша), той ще отговори на всичките ви очаквания и дори повече — ще ви даде възможност да се насладите на удоволствието, да имате елегантна и солидна мебел у дома, която да ви служи много дълги години.

  Красотата на двуместния диван не се ограничава само в традиционния дизайн и елегантните линии. Даваме абсолютна свобода на клиентите си да вложат собственото си въображение и вкус в производството му като оставяме на тях изборът на цвят за дървените части и тапицерията.

  Виждате дребната хитринка при използването на десените колко обогатява естетическото решение на модела. Имайте предвид, че можете да заложите на естествена или изкуствена кожа при тапицирането. За да провокираме още повече хората с нестандартен вкус предлагаме дори комбинация от дамаска за седалката и облегалката и кожа за основата. Можете да изберете дамаската от менюто „Тапицерия“ или „Кожа“, на сайта ни.

  Моделът се изработва, главно за износ за Холандия. Клиентите ни там и на родния пазар ценят не само неоспоримите му достойнства, но и факта, че се предлага в комплект от триместен, двуместен диван и фотьойл.

  Размери
  Запитване