Описание
  Average: 3.5 (10 votes)

  Eлегантен диван за кухня

  Модерното обзавеждане върви с нови дизайнерски решения и експерименти с изкуствени материи. Наред с това обаче се налага интериорът да се съобразява с по-малко пространство. Предвид това мебелните дизайнери залагат на форми и конструкции, непознати за класиката. Може да разчитате на „Еврика” обаче да предложи продукция, елегантно съчетала и двете.

  В индустрията от известен период се предлага нововъведението „ъглов диван”. Използваме го обикновено в кухнята, където трябва да усвоим максимум полезна площ. Целта ни е да остане място за домакинстване, но и да настаним семейството, за да е заедно на масата.

  Ъглов диван за кухня – наше производство не е като никой, който сте срещали в каталозите на конкуренцията. Той е чудесен пример за това, че изяществото и стилът не са предимно за гостната. Размерите му от 940/2300/1600 гарантират стабилност и изключително удобство, но няма как да не се впечатлите на първо място от красотата на тази нестандартна мебел. Произвеждаме го по поръчка от бук, череша или дъб.

  Елегантните линии на дървените части, деликатно извитите крачета вървят с безкомпромисен комфорт. Този диван за кухня е важна част от комплект "Орхидея” и затова не бихме искали да поставяме в рамки приложението му. Моделът ще изглежда на място в каквато и да е комбинация с останалите мебели от ансамбъла - триместен и двуместен диван, фотьойл, табуретка, обзавеждане за трапезария маса и столове, шкаф с огледало и витрина.

  Дори малките стаички в модерните жилищни комплекси изглеждат просторни, защото гарнитурата акцентира върху деликатността и изяществото на мебелите. Може да видите необичайния вариант диван за кухня и останалите елементи в менюто "Интериори". За да почертаете финеса на конструкцията ви съветваме да изберете светла боя за дървените части. Ако сте поддръжници на тъмната гама, няма да сгрешите – просто ще внесете известен респект в обзавеждането.

  Тапицерията също е въпрос на ваш избор и вкус. В менюта "Дамаски" или "Кожи" може да намерите съвършената, която да отговаря на представите ви.

  На най-смелите предлагаме да експериментират с уникалната по роди си естествена кожа с 3 см. косъм – вижте модела на Реф. 5045 

  Размери
  Запитване