Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Изящна дървена табуретка

  В мебелна фабрика „Еврика” държим не просто на висококачествената продукция, атрактивния външен вид и здравината. В нашето производство се обръща внимание на всеки детайл и на всеки елемент от обзавеждането. Една дървена табуретка би изглеждала като заварено дете сред останалите мебели, предвид големината и пищната им украса. Тази, която е част от популярния ни комплект „Орхидея” обаче не може да мине незабелязано или да се пренебрегне. С гордост ви представяме това изящно бижу с размери 450/550/550, което отгоре на всичко е изключително практично.

  Наистина ще се влюбите в нея. Тя е фина, елегантна и изключително стабилна в същото време. Освен това придава нестандартно излъчване на всеки дом–особено, ако решите да я тапицирате с естествена кожа с дълъг косъм, каквито предлагаме във фабриката в Габрово.

  Тази дървена табуретка е елегантна и изработена така, че да впечатлява със стриктно спазване на принципите на пропорционалност и хармония. Тя е типичен представител на класическата мека мебел и носи известна тържественост, но не и помпозност. Не е задължително да разполагате с просторна къща, да си позволите както нея, така и всички елементи от ансамбъла — триместен и двуместен диван и фотьойл. В менюто "Интериори" на фирмения сайт може да се убедите как една сполучлива комбинация може да внушава аристократично изящество, но и лекота

  Въпросната дървена табуретка се изработва само от висококачествена дървесина на бук, череша или дъб. За да подсилите елегантността на модела и ретро — асоциацията обаче може да се спрете на състарен финиш и така ще получите не само класическо обзавеждане, но и ще бъдете особено актуални сред близките си, приемайки ги в дом с така модерното „състарено” обзавеждане.

  Цветът на дървените части е изцяло по ваш избор. Посочете кой отговаря на общата концепция на вътрешния ви дизайн в меню „Цветове” на сайта ни. За да подсилите ефекта на благородство, интериорните специалисти препоръчват да заложите на тапицерия като кожа, коприна или дори лен. Ние от своя страна ще загатнем, че моделът изглежда особено ефектно в ярки цветове.

  Мебелна фабрика „Еврика” прави интересна оферта на клиентите си с по-екстравагантен вкус. Тези от вас, които не се боят да експериментират и да са различни от общоприетото, могат да разгледат възможността за дамаска от естествена кожа - с 3 см. косъм.

  Размери
  Запитване