Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Малък диван за модерен интериор

  Почитателите на луксозната изработка, но простотата и практичността в интериора, ще оценят високо малък диван, произведен от мебелна фабрика „Еврика”. Моделът е композиция от елегантен диван, с дървена рамка, което го прави подходящ, както за модерни, така и за по-класически жилища.

  Изработен от масивна дървесина / дъб, бук, череша/, с богата гама от цветово разнообразие на дървените части, този модел диван е чудесен не само за вашата всекидневна, но и за верандата ви, особено през лятото.

  Той не предлага сложно дизайнерско решение, масивна конструкция и орнаментика, но със сигурност гарантира здравина и високо качество на материалите, от които е произведен. Включването му във вътрешен дизайн само ще обогати дома ви със стабилна мебел, която ще ви служи години наред, без да се повлияе от външни фактори.

  Не само практичността е основното му преимущество. Модерните градски момичета и момчета разчупват клишетата на тежките интериори, ретро нотки и масивни мебели. Малък диван има здрава, но изключително проста конструкция. Произвежда се по поръчка и е с размери 800/ 1370/ 750.

  Акцентирано е върху функционалността му, симетричните изчистени линии и „лаконичността” на дизайна. Вместо подлакътници, моделът предлага облегалка с продължения. Дървените части са максимално опростени откъм украса–истинско бижу в модерен минималистичен стил.

  От вас зависи какъв вид висококачествена дървесина ще използваме при изработката на този малък диван. Може да избирате между бук, череша, дъб. Освен това цветът на дървената конструкция може да се посочи в специализираното меню в сайта, също както тапицерията–в от менюто "Дамаски" или "Кожи".

  За да се „коректни” към модното течение, ви съветвате да се спрете на студената гама - черно, бяло, сиво, сметана. Не си мислете обаче, че ще сбъркате, ако заложите на светли или ярки цветове. Тогава вместо минималистичен образец ще имате малък диван–домашна пейка в стая, окъпана от светлина.

  Опростената конструкция придава такава лекота на обзавеждането, че няма нужда да се съобразявате с големината на помещението. Независимо дали е просторно или малко, моделът ще лежи добре навсякъде, особено, ако е в съчетание с пълния ансамбъл от триместен и двуместен диван, фотьойл, който „Еврика” предлага.

  Модерната, непринудена визия прави малкият диван подходящ не само за домашна употреба, но и за хотели, ресторанти и др. 

  Размери
  Запитване