Описание
  Average: 4.2 (28 votes)

  Семпъл и изключително практичен разтегателен фотьойл

  Искате ли удобен, функционален, солиден и в същото време ненатрапващ се модел фотьойл у дома? Разтегателен фотьойл, производство на мебелна фабрика „Еврика” впечатлява с простота на дизайна, изключителна здравина и големина. В каталога ни ще срещнете многообразие от смело естетическо оформление, орнаментика и резба, но този модел печели с много други качества.

  Впечатляващите му размери от 1000/930/1050 гарантират изключителното му удобство при ползване. Стабилната конструкция и класическа форма определят стабилността и надеждността на продукта. Със сигурност ще го ползвате дълго време, без промяна на качеството на изработка и удобството му. Истинският „бонус” на модела обаче е точно на едно движение разстояние.

  Този разтегателен диван е изработен така, че с просто движение на облегалката назад се превръща в много комфортно легло. Изработва се по поръчка и е истинска находка за тези, които са се видели в чудо как да съвместят максимум полезна мебел и малко жилищно пространство. Подходящ е дори за детски стаи, като можете да сте спокойни, че децата ви ще се чувстват, ако ви се наложи да посрещате малките им гости с преспиване у вас.

  Семплата визия на този разтегателен диван, на практика го прави многофункционален. Независимо дали ще го поставите в хола, пред ниската масичка за кафе и телевизора, спалнята или детската стая — навсякъде ще се чувствате удобно. Не забравяйте и за гости от извън населеното ви място или другарчетата на децата, които остават за пижамено парти — ще си легнете спокойно с мисълта, че сте се погрижили и за техния комфорт. Не забравяйте, че мебелна фабрика „Еврика” предлага своеобразна „кооперация” на клиентите си — цветът на дамаската и дървените части е решение и по избор на клиента от специализираните менюта.

  Освен ненатрапчива визия и възможност да се спести ценно жилищно пространство, всяка домакиня ще оцени максимално опростената поддръжка на модела. Възглавниците, седалката и облегалката на този разтегателен фотьойл са със свалящи се калъфи. Класически препарат за почистване и избиране на подходяща програма на пералнята ви гарантират непрекъсната чистота и свеж десен на модела.

  Изключителната практичност на продукта е изключително примамливо предложение за ваканционни жилища, апартаменти и хотели. Чрез разтегателен фотьойл получават допълнително място за настаняване и минимум грижи по поддръжката.

  Размери
  Запитване