Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Артистична лежанка мека мебел

  В дома на всяка елегантна дама ще срещнете мебели извън стандартната „конфигурация” холова гарнитура. Ценителите на луксозното производство, красотата и високия стил в обзавеждането винаги се спират на допълнителни елементи като с лежанка мека мебел.

  Моделът е елегантен, с удобна облегалка, но без допълнителните облегалки за ръцете. Това го прави подходящ като допълнителна мебел за хола, или спалнята, където може да го разположите под прозорците. И воала—имате прекрасен кът за почивка.

  В мебелна фабрика „Еврика” задоволяваме всеки вкус и предпочитания в обзавеждането. На изкушените от артистичните мебели, дори с ретро мотиви предлагаме този модел, който се изработва в размери 730/1500/600.

  Мебелните ни дизайнери са създали смела комбинация от практичност и елегантност. Това е изключително удобен модел, но не бива да подценяваме и естетичният ефект. Впечатлението, което правят късите извити крачета и аеродинамичната форма на облегалката, ви връщат усещането, което бихте имали в изискан будоар преди един или два века.

  Съвременните тенденции във вътрешния дизайн отдават дължимото на изкуствени материали, лаконични дизайнерски решения и дори стерилност в обстановката. Нищо обаче не може да замени удоволствието да си обграден от мебели, изработени от най-качествена дървесина (в случая–от бук, череша или дъб).

  Разбираме почитателите на най-актуалните течения, но не забравяйте, че класиката никога не е демоде. Завършената с лежанка мека мебел ще изглежда красива и изящна винаги. Времето няма да засенчи артистичното дизайнерско решение, а ще подсили красота на отделните елементи.

  Участието ви в тази вечна красота не се ограничава в посочването на модел от каталога на „Еврика”. Ние сме тези, които искаме да задоволим изискванията и да ви помогнем да имате интериор, който да отговаря на желанията. Бихме могли да изработим лежанка мека мебел по размери на клиента, но и сме предоставили свобода на избор за цвета на дървените части (от менюто "Цветове"). Видно е, че светлите нюанси внасят лекота и изящност. Тя може да се подчертае от състарения финиш, който ще подсили ретро — нотката в дизайна.

  Обратното боядисаните в тъмно дървени части на лежанката ще подсилят тежестта на модела. Това може да се направи и при избора на тапицерията. Ако изберете кожа, вместо дамаска (от менюто "Дамаски" или "Кожи"), меката мебел създава по-респектиращо и достолепно усещане в помещението.

  Размери
  Запитване