Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Елегантна лежанка за всеки изискан дом

  „Орхидея” е запазена марка в каталога на Мебелна Фабрика Еврика. Най-популярният ни ансамбъл от мебели се състои от комплект с триместен и двуместен диван, фотьойл, табуретка, обзавеждане за трапезария (маса и столове), шкаф с огледало и витрина. Сред тях специално място има едно особено допълнение в интериора  –  елегантната лежанка.

  Моделът не е нещо обичайно в гостната на средно статистическо семейство, да речем. Избират го предимно хора с възможности, които разполагат с просторни жилища. Лежанка „Орхидея” е изискано допълнение във всяка стая с мебели, които излъчват изисканост, но и лекота и финес.

  Моделът е изключително луксозно решение и се изработва по поръчка. Размерите му по каталог са 700/1400/650. Прави впечатление с деликатна форма и извивки, стабилност и ненатрапчива красота. Как стои в комбинация с останалите мебели от ансамбъл „Орхидея”, може да се убедите в менюто "Интериори".

  Подобен модел е комплимент не просто за дома за всяка стилна дама. Салоните за красота за отбрана клиентела, бутиците и дори ВИП — апартаментите в хотелите чрез него биха направили деликатен комплимент на гостенките и клиентките си. У дома ще намери място, не само във всекидневната, но и в зимната градина, ако разполагате с така, или в спалнята под прозореца. Тази мебел може да превърне всяко място в идеалния кът за почивка.

  С радост ще ви съобщим, че изработката на този шедьовър от дърво не е просто дело на нашите мебелни дизайнери и работници от предприятието. Клиентите ни са свободни да внесат свой почерк и да си доставят радост, докато поръчват обзавеждането си. Те могат да изберат с каква висококачествена дървесина да изработим лежанка „Орхидея”. Тя може да се произведе от бук, череша или дъб.

  Нюансът и цветът, в който ще бъдат видимите дървени части, също зависи от вкуса ви. Може да разгледате богатството от колорит, който предлагаме в менюто "Цветове", където предлагаме богата цветова гама. Следва тапицерията, която може да бъде от текстил или кожа (вижте менюто "Дамаски" или "Кожи"). И най-накрая–красивата лежанка в дома (или бизнес — помещението) ви не ви ангажира с големина - във „Еврика” може да я изработим по размер на клиента.

  Размери
  Запитване