Описание
  Average: 4.5 (9 votes)

  Красива и практична диван спалня

  Диван спалня е специалният подарък на мебелна фабрика „Еврика” за верните ни клиенти. Това е модел, който е идеален за студиа, хотелски апартаменти от отворен тип, или за малки жилища. Производството на този модел се радва на изключителен интерес и в чужбина, а вие със сигурност ще съумеете да оцените достойнствата „2 в 1” — атрактивен външен вид и изключителна практичност.

  Моделът диван спалня е образец за полифункционалност. Новодомци, студенти, младоженци с лимитиран бюджет за обзавеждане, собственици на малки жилища и дори управители на хотели и почивни станции са очаровани от него. Идейните мебелни дизайнери на предприятието ни са създали изключително удобен екземпляр, който с едно просто движение — назад на облегалката, превръща елегантният диван в спалня

  С класически размери от 900/2100/850 моделът диван спалня пести безценно място в помещението. Основна част от конструкцията му е така нареченият "Клик-Клак" - механизъм. Той има още едно предимство - пространство под седалката. Вече не трябва да инвестирате в модул за ракла, просто нареждате възглавници, одеяла или друг багаж далеч от любопитни очи в свободното място. Или просто да сложите там допълнителен матрак, ако децата ви решат да си устроят пижамено парти у дома и имате нужда от повече места за сън.

  Да си практичен, не значи да търпиш компромиси в качеството и външния вид. Мебелна фабрика „Еврика” държи на това и затова ви предлага отлична изработка от висококачествена дървесина и приятен за окото дизайн.

  Подлакътниците са украсени така, че гостите в приятното ви малко жилище да се чувстват като на веранда с изглед към морето — комфортно и елегантно. Ниските крачета гарантират стабилност и здравина, но имат и закръглена елегантна форма.

  Диван спалня Клик Клак е истински подарък за практичната домакиня — има много функции, но и се поддържа лесно и просто. Калъфите на възглавниците, седалката и облегалката се свалят лесно и се нуждаят от стандартен препарат за почистване, за да запази десенът ярки цветове.

  Когато един ден разполагате с бюджет за луксозна холова гарнитура, моделът ще продължи да ви служи вярно, вместо скучния кухненски „ъгъл” или допълнително легло в детската. Запознатите с новите тенденции в обзавеждането на терасите са виждали уникални интериорни решения, които ги превръщат в елегантни стаи, кабинети или кътове за почивка. Така никога няма да поискате да се разделите с красивата диван спалня, не само по сантиментални причини.

  Размери
  Запитване