Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Класическа мека мебел за помещения с различна големина

  Да обзаведеш дома си с класическа мека мебел, без да се тревожиш от размерите на дома си, е задача, напълно по възможностите на фабрика „Еврика”. Триместен диван, произведен при нас, ще внесе в дома ви изисканост, красота и много удобство—всичко това, без да „изяжда” жилищното ви пространство.

  Холът ви, например, няма как да изглежда претрупан, въпреки размерите му от 940/2100/700. Дизайнът му е замислен така, че да внушава висок стил и благородство не с масивни елементи, а с деликатни извивки на дървените части. Изработен от масивна дървесина—дъб, бук, череша, този модел е идеален за всеки дом.

  Моделът е част от комплект "Орхидея". Ансамбълът от класическа мека мебел, се състои от най-важните елементи за обзавеждането на всяка изискана всекидневна, салон или хол. Няма нужда да разчитате на интериорни дизайнери или да правите сложни комбинации от мебели, за да се сдобиете елегантно обзавеждане, което внушава лекота. Може да се убедите в това какво прекрасната комбинация представлява триместен и двуместен диван, фотьойл, табуретка, обзавеждане за трапезария (маса и столове), шкаф с огледало и витрина в менюто "Интериори".

  Когато решите да оформите цялостното обзавеждане на помещението, ви съветваме да използвате за център триместния диван. Така ще постигнете лесно зониране, ако разполагате с една наистина просторна всекидневна. Вместо една голяма стая, ще имате кът за гости (или релакс), трапезария и дори—място за уединение на мама.

  Триместният диван от този комплект класически мебели, подхожда идеално и за интериора на помещения като заведения и ресторанти. Можете да го включите и в обзавеждането на офиса си - със сигурност ще впечатлите всеки посетител, а и ще имате удобен кът за почивка, когато искате да отпуснете за малко. Простотата на поддръжката и красивото „остаряване” на модела са бонуси към луксозната изработка на модела.

  Разчитаме на вашето сътрудничество при изработката му. От каква дървесина да го произведем (бук, череша, дъб); как да боядисаме дървените части (разгледайте менюто "Цветове) и как да я тапицираме ( от менюто "Дамаски" или "Кожи")— изборът е само във вашите ръце. На най-смелите от вас предлагаме да го изработим и с естествена кожа с 3 см. косъм. Ефектният вариант може да разгледате в каталога ни под Реф. 5045.

  Размери
  Запитване