Описание
  Average: 4.2 (9 votes)

  Диван Честърфийлд—британска класика, родно производство

  В разнообразния каталог на мебелна фабрика „Еврика” ще видите модели, които следват актуалните тенденции в интериорния дизайн. Това, което истински впечатлява обаче е изработката на класическа мебел. Гордеем се да ви представим диван Честърфийлд, наше производство.

  Моделът отдавна е еталон за удобство и непреходна красота. При нас ще ви впечатли с луксозна изработка и възможността да го изработим по поръчка, съобразно вашия вкус.

  Диван Честърфийлд се предлага в размери 800/1750/1000. Ако го изберете за обзавеждане, например в хола, лесно ще се убедите, че е добре проектираната мебел, която никога не излиза от мода.

  Предимствата му са най-различни. Като се започне от стилния дизайн, през удобните седалки и надеждната кожена тапицерия, до модерните части, моделът е изключително практичен.

  Разполагате със свобода да изберете тапицерията (от менюто "Дамаски" или "Кожи" на фирмения сайт), а ако имате колебания нашите консултанти с радост ще ви помогнат. Тъканите, които предлагаме са висококачествени и лесни за поддръжка. Имайте предвид обаче предимствата на кожената тапицерия–подчертава красотата на всяка линия на модела, внушава усещане за изисканост и изключително удобство.

  Гостите ви няма да бъдат подведени от впечатлението си, че това е много комфортна мебел. Вие пък ще се чувствате като в прегръдка след тежък работен ден.

  Безценното качество на диван Честърфийлд е способността да се слива с всеки вид обзавеждане. Като класическа мебел лесно е да си го представим сред традиционен, дори ретро интериор, но вътрешните дизайнери напоследък смело експериментират с „миксове”. Непреходната елегантност на вашият диван Честърфийлд ще изглежда на място и в модерно обзаведен дом.

  И най-практичните от клиентите ни ценят не само естетическите преимущества на модела. Той е основна част от комплект за обзавеждане, включващ триместен, двуместен диван и фотьойл.

  Важно за собствениците на малки апартаменти е да знаят, че има вариант да се изработи и с вграден метален механизъм. Чрез него класическия ви диван Честърфийлд ще се превръщане в удобно легло с 10 см. дебел матрак. Което е перфектно за всеки неочакван гост, който посети дома ви.

  Много функционалността на модела обяснява защо клиентите ни го предпочитат не само за обзавеждане на дома си, но и на офиси, хотели, заведения и др.

  Размери
  Запитване