Описание
  Average: 3.7 (20 votes)

  Удобен диван разтегателен – част от универсална гарнитура

  Предлагаме ви един изключително шикозен модел диван разтегателен, в който просто ще се влюбите.

  Диван разтегателен е не просто част от стандартната холова гарнитура, а част от интериора на новия дом. Той е повече от мебел, на която удобно да се настаниш след тежък работен ден, но и изключително практична придобивка. Благодарение на него пестите скъпоценно място в малък апартамент и спокойно можете да настаните повече гости. Хората с повече от едно дете направо си го ползват и за семейна спалня.

  Мебелна фабрика „Еврика” отлично познава вкуса и нуждите на клиентите от родния пазар. За целта дизайнерите ни са създали не само практично решение в отговор на търсенето им. Диван разтегателен е и приятен за окото. Моделът е с плавни елегантни линии и стандартна конструкция.

  По желание на клиента той може да се изработи с вграден метален механизъм. Точно тази конструкция го превръща в много комфортно легло, чийто матрак е дебел 10 см.

  Моделът се изработва по поръчка. В каталога на „Еврика” е с размери 870/2300/980, но може да се изработи и с размери на клиента. Практичните домакини спокойно могат да го превърнат в център на интериора си в хола. Диван разтегателен се предлага в комплект с двуместен и триместен диван и фотьойл.

  Може да бъдете сигурни, че получавате не просто висококачествена изработка, но и гарантираме дългогодишното му ползване. Не само конструкцията е стабилна, но и поддръжката му е изключително лесна. Всеки прилежен домакин ще оцени предимствата на свалящите се калъфи на възглавниците с ципове. Стандартен перилен препарат ще поддържа чистота и свежестта на цветовете. Дамаската също е от най-високо качество, така че можете да сте спокойни и за нея.

  Доверявайки се на мебелна фабрика „Еврика”, получавате не просто удобство и красота, родена от вкуса на непознат. От вас зависи, дали всекидневната ви ще посреща гостите ви окъпана от топли, светли цветове, или ще излъчва строга елегантност, благодарение на класическа комбинация. От менютата "Дамаски" или "Кожи" може да посочите желаната от вас тапицерия в колорит, какъвто ви допада.

  Диван разтегателен е идеален за домашна употреба, но и за ваканционни жилища, почивни бази и хотели.

  Размери
  Запитване