Офис диван - 5054 | Еврика Мебели

Офис диван - 5054

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 6.3 (3 votes)

Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага офис диван, подходящ за всеки модерен офис. Моделът е част от комплект, състоящ се от триместен двуместен диван, както и фотьойл. По желани на клиентите ни, този модел може да се произведе и с вграден метален механизъм, позволяващ превръщането му в комфортно легло с 10 см дебел матрак.

Моделът е изключително подходящ за офис помещения и обществени сгради заради деловото си излъчване и кожена тапицерия. Също така може да го използвате и в хотели и класни заведения.

Кожен офис диван

Благодарение на комфорта и изчистения си стил, моделът може да се ползва и за обзавеждане у дома. Без значение дали планирате да го използвате във всекидневната или в домашния си кабинет.

Офис диванът е изключително комфортен, неслучайно е особено търсен от нашите клиенти. Благодарение на елегантния си вид, той придава стилна атмосфера на интериора. Тапицерията може да бъде не само кожена, но и дамаска, която да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи". Тук може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката.

Разполагаме с десетки видове дамаски от естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Собственици, които оценяват високото качество и изчистеното излъчване, несъмнено ще одобрят показания модел. Той може да намери място в големи, просторни помещения, но няма да остане незабелязан и в по-малки, където ще създаде изискана атмосфера и ще бъде любимият кът за релакс. Изложеният офис диван би могъл да се превърне в акцент в помещението, в зависимост от избора на цветове, останалото обзавеждане и стила. При производството на този офис диван се влага изцяло масивна дървесина—дъб, бук или череша.

Високото качество на мебелите от масив, надеждната тапицерия и изискания дизайн, правят модела офис диван, както и всички останали от серията изключително предпочитани. Можете да ги сравните с масово продаваните ПДЧ и МДФ мебели. Размерите, с които този диван се изработва са 900/2100/960, но всяка поръчка може да бъде изпълнена според личните желания на клиентите.

Офис диван (Реф 5054) ще намери място във всеки офис или дом. Можете да го съчетаете с холна маса от масив (реф 2054) или холна маса венге (реф 2012).