Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Представяме на вниманието ви, един нестандартен модел, който ще ви очарова. Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага кръгъл диван с висока седалка, позволяващ използването му на висока маса за хранене. Височината на седалката е 42 см, а предназначението му е главно за ресторанти, кафенета, барове и нощни заведения. Изчистеният му стил и C-образна конструкция, позволяват да бъде използван и в помещения с нестандартна архитектура. И да обособи индивидуални зони в помещенията.

  Благодарение на елегантния си вид, моделът се вписва добре, както в модерен, така и в класически интериор. Изключително удобна мебел, която ще предостави незабравимо преживяване на гостите ви. Може да се произведе с размери на клиента — в цял кръг и в много други варианти, в зависимост от предпочитанията и идеята за цялостното обзавеждане.

  Кръгъл диван по поръчка

  Дамаската, или кожата може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи". Може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката. Разполагаме с десетки видове естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Собственици, които оценяват високото качество и традиционното излъчване, несъмнено ще одобрят показания модел.

  Предимствата на този кръгъл диван не се изчерпват с употребата му в различни помещения. Той може да ви послужи като своеобразна трапезария, ако имате апартамент тип студио. Освен това отделните модули могат да се разместват и при необходимост да го променяте, както ви харесва.

  Изложеният кръгъл диван би могъл да се превърне в централен акцент на стаята, където е разположен, а практичността му веднага ще ви грабне—той събира повече хора и в същото време позволява да се постави кръгла маса като допълнение. При производството му се влагат изцяло естествени материали от масивна дървесина—дъб, бук или череша. Размерите, които са показани тук на снимките са 1400/800/2120/600, но всяка поръчка може да бъде изпълнена според личните желания на клиентите. Мебелна фабрика „Еврика“ се грижи продуктите, които произвежда да са екосъобразни, комфортни и безопасни за здравето, независимо от продължителната им употреба, а освен това не ги третираме с бои и лакове, които са опасни. Този кръгъл диван (Реф. 5052) не прави изключение и определено ще бъде една чудесна инвестиция за вас и перфектно допълнение към интериора на дома ви.

  Размери
  Запитване