Описание
  Average: 2.9 (5 votes)

  Класически диван тройка

  Това е един класически образец на елегантен диван, който ще намери място във всеки дом. Ако сте почитатели на изискания стил, домът ви е в неокласически, класически или арт — деко стил, то този диван тройка е точно за вас.

  Изработеният в мебелна фабрика „Еврика“ диван тройка е част от комплект, състоящ се от триместен, двуместен диван и фотьойл. По желание на клиентите, може да се произведе с вграден метален механизъм, с който да се превръща в легло с 10 см дебел матрак. Лесен е за поддръжка, благодарение на свалящите се калъфи, а всички възглавници са снабдени с ципове. Няма проблем да перете тапицерията в пералня, ако изберете дамаска от плат, а с мека, влажна кърпа можете да ги почиствате с едно движение, ако предпочетете кожена тапицерия. Дамаската или кожата може да изберете от менюто на сайта "Дамаски" или "Кожи". Вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката. Разполагаме с десетки модели естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия.

  Класическият диван е подходящ не само за домашна употреба, но и за ваканционни жилища, апартаменти и хотели. Собственици, които държат на високото качество и класическото излъчване, несъмнено ще одобрят модела диван тройка (Реф. 5051), неслучайно той е сред най-търсените от нашите клиенти. Диванът се вписва перфектно в просторни помещения, но би могъл да намери място и в по-малки такива, стига умело да го съчетаете с останалия интериор.

  При производството му се влагат само естествени материали, масивна дървесина–дъб, бук или череша, които нямат заместител в лицето на масово използваните ПДЧ и МДФ мебели. Размерите, с които се изработва са 720/2200/840, но може да се направи и с размери на клиента. Мебелна фабрика „Еврика“ се грижи продуктите, които произвежда да са екосъобразни, уютни, комфортни и здрави, независимо от продължителната им употреба. Този диван тройка не прави изключение и определено ще ви служи в течение на времето, материите няма да се износят лесно, конструкцията няма да поддаде на тежестта или да ръждяса, напълно устойчив е и на повреди. За клиентите, които са избрали да поръчат количество, предлагаме и солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване