Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Изработеният в мебелна фабрика „Еврика“ разгъваем фотьойл е част от комплект, състоящ се от—триместен диван, двуместен диван и фотьойл. Моделът е предпочитан от собствениците на малки жилища, модерни хотелски комплекси, както и за ваканционни селища. Изключително удобен е за сядане и почивка.

  При производството на този разгъваем фотьойл (Реф. 5050) може да се комбинират дамаска за седалката и облегалката и кожа за основата. Произвежда се за износ за Холандия. Цвета на дървените части можете да изберете от менюто на сайта "Цветове", а дамаската или кожата може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи".

  Практичен разгъваем фотьойл

  Вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката. Разполагаме с десетки десени от естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Собственици, които държат на високото качество и класическото излъчване, със сигурност ще останат доволни от модела, който неслучайно е сред най-желаните от нашите клиенти.

  Този модел разгъваем фотьойл се вписва перфектно в просторни помещения, но можете да го използвате също и в едностайни апартаменти, или жилища тип „лофт“. Пасва на модерно обзавеждане, класически стил, ретро интериор—в зависимост от търсения ефект и предпочитанията на клиента.

  При производството му се използват само естествени материали — масивна дървесина—дъб, бук или череша, която няма заместител в лицето на масовите ПДЧ и МДФ мебели, които се предлагат в търговската мрежа. Размерите, с които този размер се изработва са 950/960/750, но при запитвания за различни от тях, можем да изпълним модела и с размери на клиента.Мебелна фабрика „Еврика“ гарантира още, че продуктите, които произвежда да са изработени с грижа за околната среда. Не използваме опасни за здравето и природата бои, нито пък третираме мебелите с опасни препарати, което ги прави още по-предпочитани от нашите клиенти.

  Този разгъваем фотьойл не прави изключение и определено ще ви служи вярно в течение на времето, като нито материите ще се износят лесно, нито конструкцията ще поддаде на тежестта или ще ръждяса, тъй като е напълно устойчив на повреди. Изброените предимства правят разгъваемия фотьойл несъмнено един отличен избор за вашия дом или дори зимна градина.

  Размери
  Запитване