Описание
  Average: 3.9 (13 votes)

  Предлагаме на вашето внимание разтегателен диван, който се произвежда по всички изисквания за качество в мебелна фабрика „Еврика“. Луксозният диван е част от комплект, състоящ се от триместен диван, канапе с две места и разтегателен фотьойл. Моделът е идеален за домашна употреба, като успешно се вписва във всеки тип интериор — модерен или ретро. А също така може за се използва и за ваканционни жилища, апартаменти и хотели, където би подхождал като част от интериора на по-луксозните помещения, или във фоайето.

  Класически разтегателен диван

  Моделът също така е изключително удобен за сядане и почивка. При производството му е възможно да се комбинират дамаска за седалката и облегалката, и кожа за основата. Произвежда се за износ за Холандия. Показаният разтегателен диван може да се произведе и с вграден метален механизъм, позволяващ превръщането му в удобно легло с 10 см. дебел матрак. Цвета на дървените части можете да изберете от менюто "Цветове", а дамаската или кожата може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи".

  Вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката. Разполагаме с десетки модели естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Собственици, които държат на високото качество и класическото излъчване, несъмнено ще одобрят модела, неслучайно той е сред най-предпочитаните от нашите клиенти. Освен това е популярен на международните пазари, като търсенето му е особено голямо в Холандия.

  Разтегателният диван се вписва перфектно в просторни помещения, но би могъл да намери място и в по-малки стаи. Подхожда на модерно обзавеждане, на интериор в класически стил или ретро интериор — в зависимост от търсения ефект и вкуса на клиента. Този разтегателен диван (Реф. 5049) излъчва не само уют, но и е издръжлив на времето при употреба. Размерите, по които се изработва са 950/2110/750, но работим и по поръчка на клиентите. Мебелна фабрика „Еврика“ използва само естествена дървесина, която правят продуктите ни предпочитани от ценители на качеството и отбраните модели. Изложеният разтегателен диван е мултифункционален и затова е особено любим на потребителите.

  Размери
  Запитване