Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Предлагаме на вашето внимание диван двойка, който е част от комплект "Орхидея", състоящ се от триместен и двуместен диван, фотьойл, табуретка, обзавеждане за трапезария маса и столове, шкаф с огледало и витрина.

  Комплектът е изключително красив и елегантен и подхожда на всеки дом. Предложения за неговото комбиниране и съчетание може да разгледате и в менюто на сайта "Интериори".

  Моделът диван двойка (Реф. 5048) може да бъде произведен от бук, череша или дъб. Цвета на дървените части можете да изберете от менюто "Цветове", а дамаската или кожата да подберете от секциите "Дамаски" или "Кожи" на сайта.

  Вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката. Разполагаме с десетки модели естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия.

  Ретро диван двуместен

  Собственици, които държат на високото качество и класическото излъчване, несъмнено ще одобрят модела, неслучайно той е сред най-търсените от нашите клиенти. Предназначен е, както за домашна употреба, така и за хотели, ресторанти и нощни заведения. Подходящ е не само за просторни помещения, но и за по-малки пространства. Показаният диван двойка гарантира изключителен комфорт при сядане и почивка. Той може да бъде изработен и с естествена кожа с 3 см косъм (Реф. 5044).

  При производството му се спазват всички изисквания за производството на мебел, предназначена за претенциозен вкус и усет към стила. Размерите, с които се изработва по стандарт са 940/1500/700, но работим и със специализирани размери, дадени от клиентите ни. Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и при нас този диван двойка се изработва изцяло от масивна дървесина. Това е сигурен знак, че вие ще закупите продукт с високо качество, който е стабилен и не се износва лесно в течение на времето. Моделът е удобен и функционален, а освен това подхожда, както на модерен, така и на класически интериор. Специфичната му визия и лек дизайн го правят предпочитан от клиентите ни.

  Конструкциите на диван двойка изглежда лека, но самият модел е солиден и изключително издръжлив при продължителна употреба. Диванът се вписва в какъв да е интериор, като особено очарователно би било присъствието му сред класическо или романтично обзавеждане.

  Размери
  Запитване