Описание
  Average: 3.8 (3 votes)

  Предлагаме на вашето внимание един луксозен модел табуретка, която впечатлява с изящество и стил.

  Моделът е част от комплект "Орхидея", който включва в себе си обзавеждане за хол, състоящо се от триместен и двуместен диван, фотьойл, табуретка. В менюто „Интериори“ можете да видите още и образци от обзавеждане за трапезария - маса и столове, а също и за спалня - шкаф с огледало и дори витрина.

  Всички елементи са изработени от висококачествена масивна дървесина, а моделът табуретка от серията е един от най-търсените и предпочитани в каталога ни, заради своята здравина и функционалност.

  Този модел табуретка може да бъде изработен в комплект с останалите мебели или напълно самостоятелно. Произвежда се от бук, череша или дъб. Цвета на дървените части можете да изберете от менюто "Цветове", където има огромно разнообразие от цветове, включително и състарени финиши.

  Тапицерията можете да подберете от менюта „Дамаски“ и „Кожи“ на сайта - изложеният модел снимката е с дамаска от естествена кожа - уникален вариант предлаган от нас с 3 см косъм. Мостри на този десен можете да видите единствено във фабриката ни в Габрово.

  Малката табуретка е предимно за холово обзавеждане, но може да се включи и в интериора на хотели, ресторанти и клубове. Идеална е за малки помещения, където трудно има място за големи мебели, а в просторните зали, можете да я поставите близо до камината, край масичката за кафе, или до пианото, ако разполагате с такова.

  Тази табуретка (Реф. 5046) предлага изключителен комфорт за сядане и почивка. Благодарение на изискания си вид, табуретката ще придаде класна атмосфера в жилището или хотела ви. Размерите, с които се изработва по стандарт са 450/550/550. По желание на клиентите изработваме модела и с други размери, по поръчка.

  Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и в нашите цехове тази табуретка се създава от масивна дървесина и е покрита с много висококачествена дамаска. При това тя е не само елегантна, но и изключително устойчива—времето по никакъв начин няма да повлияе на качествата й.

  Табуретката грабва вниманието от пръв поглед и ще се открои в интериора на вашия дом, особено, ако сте артистично настроени. Може да превърнете тази табуретка в прекрасно допълнение към всякакъв интериор, или в главен акцент в дома ви.

  Размери
  Запитване