Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Представяме на вниманието ви, един бутиков модел, който е бижу за всеки дом. Това е модел луксозна мека мебел на фабрика „Еврика“ (реф 5045), представляващ триместен диван.

  Моделът е част от комплект "Орхидея" — състоящ се от триместен и двуместен диван, фотьойл и табуретка за всекидневна. Комплектът също така включва обзавеждане за трапезария под формата на маса и столове, шкаф с огледало за спалня и дори витрина.

  Комплектът може да разгледате в менюто "Интериори", като той е един от най-изисканите от нашия каталог.

  Той може да бъде произведен от бук, череша или дъб. Цветът на дървените части можете да изберете от менюто на сайта "Цветове". Може да се използва, както у дома, така и за обзавеждане на хотели, ресторанти и клубове. Идеално се вписва в интериора на големите домове, но също така можете да го използвате и за малки помещения—антрета, коридори на втория етаж, дори в библиотека или домашен кабинет.

  Бутикова луксозна мека мебел

  Тази луксозна мека мебел (Реф. 5045) предлага изключителен комфорт на вашите гости при сядане и почивка. Моделът на снимката е показан с естествена кожа — уникален вариант предлаган от нас с 3 см косъм. По избор на клиентите ни предлагаме тапицерия от дамаска или кожата и които може да изберете от менюто "Дамаски" и "Кожи". Там може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели. Ако се затруднявате, разполагаме с екип от опитни дизайнери, които да ви сътрудничат в избора на подходящи десени.

  Благодарение на елегантния си вид, тази луксозна мека мебел ще придаде стилна атмосфера в жилището или хотела ви. Размерите, с които се изработва са 940/2100/700, но работим и с размери на клиентите ни. Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и в нашите цехове тази луксозна мека мебел се изработва единствено от масивна дървесина, като използваме дъб, бук и череша.

  На снимките виждате образец, който впечатлява от пръв поглед с оригиналното си изпълнение и несъмнено ще остави в гостите ви просто възхитени. Освен това ще покаже, че вие държите на качеството. Продължителната употреба няма по никакъв начин да навреди на тази луксозна мека мебел и можете да бъдете сигурни, че закупувайки я, правите сигурна инвестиция. А клиентите ни поръчали и количество, получават отстъпка.

  Размери
  Запитване