Описание
  Average: 5 (5 votes)

  Представяме на вниманието ви, един уникално удобен модел ретро фотьойл

  С него можете да се насладите на невероятен комфорт и удобство.

  Моделът е от серията „Орхидея“ и ще ви осигури неповторимо преживяване, като може едновременно да се ползва за сядане, както и за дълга почивка. Мебелна фабрика „Еврика“ се гордее със своя изискан модел ретро фотьойл, който е достатъчно аристократичен, за да намери място във всеки изискан дом. Не само ще се чувствате като на трон с него, но ще можете да впечатлите наистина гостите си.

  Моделът ретро фотьойл е част от серията „Орхидея“ и може да се комбинира с останалите продукти, или да се използва самостоятелно. Предлага се заедно с луксозна мека мебел (реф 5045), изящна табуретка (реф 5046), а също така може да се комбинира и с масичка (реф 2117)

  С мека облегалка и още по-солидна и мека седалка, той е отличен избор за вашия дом. Лесен е за поддръжка и се използва предимно за домашна употреба, но е особено подходящ също така за ваканционни жилища, апартаменти или хотели. Искате да впечатлите гостите във вашия комплекс? Този ретро фотьойл със сигурност ще ги очарова, особено ако го превърнете в допълнение към интериора на хотелския апартамент или в част от обзавеждането на фоайето или кафенето в комплекса ви.

  Той може да бъде произведен по желание на клиента от бук, череша или дъб. Цвета на дървените части можете да изберете от менюто "Цветове". Тук може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката. Екипът ни ще се погрижи да удовлетвори всички ваши изисквания по отношение на изработката на този модел ретро фотьойл.

  На снимките можете да видите модела тапициран с естествена кожа — неповторим вариант, предлаган от нас с 3 см косъм. Несъмнено с такава луксозна мебел у дома ще се чувствате повече от аристократично, а използването й ще задоволи всички ваши изисквания.

  Размерите, с които се изработва са 940/850/700, но може да бъде произведен и по размери на клиента. Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и в нашите цехове този образец се изработва само от масивна дървесина. Това го прави изключително издръжлив на времето, стабилен и същевременно комфортен.

  Размери
  Запитване