Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Представя ви едно компактно канапе, което с лекота може да се превърне във функционална спалня. Моделът диван легло на мебелна фабрика „Еврика“ е част от комплект, състоящ се от триместен, двуместен диван и фотьойл.

  Може да се произведе с и без вграден механизъм, позволяващ превръщането му в удобна спалня. Използван предимно в семейни жилища, моделът не е просто конвенционална мебел, която да поставите само в дома си. Също така успешно може да се използва за ваканционни жилища, апартаменти и хотели, като компактните му размери го правят изключително подходящ и удобен за използване.

  Диванът е лесен за разтягане, което го прави практичен и освен това е компактен. Този модел диван легло (Реф. 5042) се предлага, както с кожена, така и с тапицерия тип дамаска. Дамаската или кожата, с която бихте желали да бъде направен, може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи" на сайта. Вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката.

  Уникален диван легло

  Екипът ни ще се погрижи да удовлетвори всички ваши очаквания по отношение на изработката на дизайнерския диван легло. Благодарение на елегантния си вид, той ще придаде стилна атмосфера в жилището или хотела ви. Размерите, които са показани тук са 900/1750/950, но можем да го изработим и по поръчка на клиента. Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и в нашите цехове този диван легло се създава от масивна дървесина–може да се спрете на няколко вида — дъб, бук или череша. На снимките виждате образец на този диван легло, който е солиден, стабилен, не се износва лесно и качеството му е несравнимо на фона на масовата продукция в търговската мрежа.

  Той се вписва във всякакъв интериор, а класическото му излъчване допринася за мултифункционалното му приложение. При всички случаи, вие ще направите впечатление с него–гостите ви ще останат очаровани от вкуса ви, а ако е разположен у дома, той ще подчертае изискания стил и усета ви към красиво обзавеждане. Освен модерен, той е и практичен, заради възможността лесно да се трансформира в легло. Така може да приюти всеки неочакван посетител при вас, да бъде допълнение към спалня в хотелска стая и други варианти, на които ще се спрете при употребата му.

  Размери
  Запитване