Описание
  Average: 2.9 (7 votes)

  Моделът фотьойл за спане (Реф 5039) е една уникална мебел, с която със сигурност ще се радвате да се сдобиете у дома. Той ще ви осигури неповторимо преживяване, а има и редица предимства. Разполагате с малък дом и се нуждаете от функционални мебели? Е, мебелна фабрика „Еврика“ се гордее със своя компактен модел на легло, който притежава достатъчно предимства, за да намери място в дома ви.

  Предимствата му са много – не заема излишно място, може да го ползвате, както като кресло край камината, така и през лятото на терасата, лесно се поддържа, а освен това е функционален и може да бъде преместен навсякъде. Да не говорим, че удобната му седалка осигурява изключителен комфорт на всеки гост, а вие можете да сте спокойни, когато ви се наложи да посрещате неочаквани гости.

  Удобен фотьойл с механизъм за спане

  Фотьойлът за спане е част от комплект, състоящ се от триместен диван, двуместно канапе и тази компактна мебел. Може да се произведе и с вграден метален механизъм, позволяващ превръщането му в удобно легло с 10 см дебел матрак. Лесен е за поддръжка, благодарение на свалящите се калъфи на възглавниците и матрака. Предназначен е за домашна употреба, но може да намери място и във ваканционните комплекси или хотели. Клиентите ви просто ще се влюбят във възможността да отдъхнат след плажа на тази удобна мебел, вместо да им се налага да се задоволят единствено с легло. Този фотьойл за спане (Реф. 5039) предлага изключително голям комфорт, в което ще се убедите на момента.

  Благодарение на елегантния си вид, моделът придава стилна атмосфера на жилището или хотела ви. При желание на клиента, при изработването му може да се комбинират няколко вида дамаски, или да бъде решен изцяло в кожа. Дамаската или кожата може да изберете от менюто на сайта ни "Дамаски" или "Кожи“, като предлагаме разнообразни модели и от двата вида. Екипът ни ще се погрижи да удовлетвори всички ваши очаквания по отношение на изработката на дизайнерския фотьойл.

  Размерите, които са показани тук са 970/1200/800. Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и в нашите цехове този фотьойл за спане се изработва от масивна дървесина — дъб, бук или череша. Солиден модел, който ще удържи всякаква тежест, а времето няма да е причина той да се износи бързо. Фотьойлът за спане се вписва във всякакъв интериор, а класическото му излъчване го прави перфектният избор.

  Размери
  Запитване