Описание
  Average: 3.9 (16 votes)

  Голям ъглов диван с лежанка

  Предлагаме на вашето внимание един модел, който е перфектен за голяма всекидневна. Модел (Реф.5038) представлява ъглов диван, който се състои от три модула — лежанка, ъгъл и канапе. Лежанката (издължената част) може да се произведе както отляво, така и отдясно. Ъгълът и канапето са изключително удобни и функционални, а освен това, при желание, можете да ги използвате и като отделни модули

  Предлагаме и ъглов диван с вграден метален механизъм, позволяващ превръщането на този модел в удобно легло с 10 см дебел матрак. Също така диванът позволява да бъде изработен с размери на клиента. Лесен е за поддръжка, благодарение на свалящите се калъфи на възглавниците и матрака. Моделът се предлага в комбинация от кожена тапицерия и дамаска, но може да бъде изработен и изцяло само от единия вид тапицерия.

  Този ъглов диван (Реф. 5038) е предназначен за домашна употреба, като се вписва идеално в големи жилища. Клиентите ни обаче го предпочитат и за апартаменти в хотелски комплекси или ваканционни селища. Изключително удобен за сядане и почивка. При производството му може да се комбинират дамаска (за възглавниците) и кожа за основата, като посочената комбинация на снимката.

  Вида на тапицерията може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи“, където да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите кои от тях сте предпочели при заявяване на поръчката. Разполагаме с десетки модели естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Клиентите ни, които държат на високото качество и класическото излъчване, несъмнено ще одобрят модела, а и той неслучайно е сред най-търсените от нашите купувачи.

  По принцип моделът се изработва по стандарт с размери 850/3600/2000, но работим и с мерки на клиента. Мебелна фабрика „Еврика“ държи на естествените материали и в нашите цехове този ъглов диван се изработва само от масивна дървесина — дъб, бук или череша. Конструкциите са солидни и изключително издръжливи при продължителна употреба. Диванът се вписва идеално в модерния интериор, може да подчертае изискана атмосфера, както и да се превърне в акцент в дома или хотела ви. Гостите веднага ще оценят удобството, което предоставя при използване. Основата, върху която се сяда е достатъчно твърда, за не се потъва в нея, но и комфортна, за да няма неприятни усещания. Ъгловият диван на „Еврика“ е достатъчно просторен, за да превърне релакса в незабравим момент. 

  Размери
  Запитване