Описание
  Average: 4.2 (12 votes)

  Изтънчен кухненски диван, който ще предпочетете пред редица модели, тъй като е не само функционален, но и с неповторима визия. Удобен и функционален, моделът успешно може да се впише в обзавеждането не само на кухнята, но дори и на всекидневната.

  Рядко може да се види кухня с толкова очарователно функционално обзавеждане—вие ще сте оригинални, атрактивни и изключително доволни след поръчката на ъгловия кухненски диван. Моделът се предлага с лежанка, която би могла да бъде произведена, както отляво, така и отдясно. Разтегателният кухненски диван притежава и вграден метален механизъм, което позволява той да се превърне в удобно легло с матрак с дебелина от 10 см. Така вие ще сте спокойни, ако пристигнат изненадващи гости, ще има къде да ги настаните и да не се тревожите за техния комфорт.

  Този кухненски диван също така има предимството, че ще ви спести място. Нямате място за трапезария и се чудите как да оползотворите най-пълно пространството в кухнята си? Този модел е идеален за вас. С него с лекота ще оформите къта за хранене, без да ви се налага да правите компромиси по отношение на работната площ.

  Ъгловият кухненски диван е лесен за поддръжка

  Благодарение на свалящите се калъфи на възглавниците. Предназначен е основно за домашна употреба, но се вписва перфектно и във ваканционни жилища, апартаменти и хотели. Много удобен за сядане и релакс, в който и да е час на деня. Може да го използвате, както прибран, така и разгънат, отмаряйки върху лежанката.

  Дамаската или кожата като тапицерия на кухненския диван може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи". Може да се произведе с размери на клиента, като тук е показан в следния вариант—900/2180/1830. Мебелна фабрика „Еврика“ уважава вашите желания и екипът ни е готов да ги удовлетвори. Не се колебайте, при всеки въпрос, който възникне у вас, докато разглеждате предлагания асортимент на сайта ни.

  Моделът кухненски диван (Реф. 5037), ще ви остави възхитени, а също така ще ви даде възможност да организирате дома си. Изработва се от масивна дървесина, нищо общо с широко разпространените в търговската мрежа ПДЧ и МДФ модели. Може да избирате измежду дъб, бук или череша—все напълно естествени материали, които внасят пълноценен комфорт.

  Размери
  Запитване