Описание
  Average: 4.4 (9 votes)

  Предлагаме на вниманието ви, един разкошен модел легло диван, който е вдъхновен от градинската мебел и ще намери място не само във вашата всекидневна, но и на верандата или в дори в зимната ви градина. Моделът е част от комплект двуместен диван, фотьойл и триместен диван, но може да се произведе отделно.

  Изцяло се изработва от масивна дървесина и може да избирате измежду бук, череша и дъб. Цвета на дървените части можете да подберете преди поръчката от менюто "Цветове", а по отношение на тапицерията, имате възможност да избирате между дамаска или кожа, като може да разгледате и да се насочите по свой вкус от менюто "Дамаски" или "Кожи". Този модел легло диван (Реф. 5036) е предназначен, както за домашна употреба, така и за хотели, ресторанти и луксозни заведения. Изключително подходящ за просторни помещения, но се вписва перфектно и в стаи с по-малка площ, тъй като не заема много място

  Ретро легло диван

  Размерите, с които продуктът се изработва от мебелна фабрика „Еврика“, са 900/2180/850, но може да се изработи и по поръчка с други мерки. Основата на дизайнерския легло диван е изработена от стабилна масивна конструкция, а меките възглавници осигуряват пълен комфорт. Той е с типично романтично излъчване, като е предпочитан също от ценители на класическия стил, както и от тези, които харесват винтидж и ретро излъчване.

  В интериора на вашия дом, тази мебел се съчетава перфектно с дизайнерска холна маса—2093 или холна маса с чекмеджета—2090. Също така можете да го използвате като част от кухненското си обзавеждане, оформяйки с него кът за хранене. Образецът, който виждате на снимките, е не само издръжлив и не се износва лесно, но и не може да се сравнява с мебелите от ПДЧ и MDF, които ще откриете в търговската мрежа. Веднага ще оцените предимствата му, защото този модел легло диван е не само оригинален като идея, но и идеален за продължителна употреба. Лесната поддръжка също го прави ценен високо в очите на нашите клиенти. В зависимост от цвета на дамаската, на който ще се спрете, той може да се превърне в акцент в дома ви, или да бъде семпло и луксозно допълнение към останалото обзавеждане в интериора на вашия дом.

  Размери
  Запитване