Описание
  Average: 4.4 (8 votes)

  Предлагаме на вашето внимание диван двойка разтегателен, който е част от комплект, състоящ се от триместен, двуместен диван и фотьойл. Специално за вас мебелна фабрика „Еврика“ може да го произведе и с вграден метален механизъм, позволяващ превръщането му в удобно легло с матрак с дебелина от 10 см. Моделът се изработва от масивна дървесина и е изключително удобен и елегантен. Предлага се изработен от дъб, бук или череша. Изключително стабилен и комфортен. Освен това осигурява удобство и пълен комфорт на гостите ви, ако решите за ги настаните върху него за през нощта.

  Диванът е много лесен за поддръжка, благодарение на свалящите се калъфи на всички възглавници. За целта те са изработени с ципове. Предназначен е основно за домашна употреба, но може да се използва и в хотелски апартаменти, като допълнителна мебел за настаняване на неочаквани гости. Или във ваканционни жилища. Дамаската или кожата може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи". Разполагате с голямо разнообразие от цветове и материи, като можете да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката на диван двойка разтегателен (Реф. 5035). Възможни са и различни комбинации в зависимост от желанията на потребителите – например дамаска за възглавниците и кожа за основата.

  Елегантен двойка диван разтегателен

  Предлагаме десетки модели естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Конструкциите на разтегателната мебел не са леки, а от масивна дървесина — дъб, бук или череша. Масовите продукти, които срещате в търговската мрежа, са от пресовани дървесни частици и при най-малкия допир с вода, се раздуват и износват за кратко. С този модел диван двойка разтегателен, няма да имате подобни проблеми – гарантирано продължителната му употреба ще ви носи само комфорт и удоволствие, устойчив е и изключително здрав. Луксозната му изработка го прави подходящ за хора, които никога не правят компромис с качеството. Размерите, в които се предлага той са 970/1650/800.

  Семплият му чар не бива да ви подлъгва, материалите са солидни и определено са за ценители. Този модел диван двойка, който е разтегателен, ще ви служи дълги години, без да се счупи или повреди. Мебелна фабрика „Еврика“ работи според предпочитанията на клиентите си, така че при всеки въпрос, може да се свържете с екипа, който ще се погрижи да удовлетвори очакванията ви. 

  Размери
  Запитване