Описание
  Average: 4.4 (11 votes)

  Разтегателният диван Клик Клак е изключително компактен и удобен, както за сядане, така и за спане. Той е конструиран, така че да се превръща в перфектно легло, като това става съвсем лесно с едно движение назад на облегалката. С помощта на така наречения "Клик-Клак" механизъм, вие ще имате спалня само за секунди. Ако пространството в дома ви не позволява по-голяма мебел, то диван Клик Клак е идеалният за вас.

  Може да го предпочете и само за гости, които да нощуват на него, когато се налага. В този си вид диванът притежава и едно доста голямо предимство — пространство под седалката, което може да се използва като ракла. Диван Клик Клак (Реф. 5027) е лесен за поддръжка благодарение на свалящите се калъфи на възглавниците, седалката и облегалката.

  Моделът се изработва основно за домашна употреба, но е особено подходящ също така за ваканционни жилища, апартаменти и хотели. Ако ви се налага да настаните непредвидени гости в някой апартамент, той е отлично решение за този проблем.

  Удобен диван с клик клак механизъм за ежедневно спане

  Освен функционален, моделът диван Клик Клак осигурява и пълен релакс, стабилност и сигурност. Моделът се изработва изцяло от масив, което го прави особено устойчив и здрав. От менюто „Кожи“ и „Дамаски“ вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката на диван Клик Клак.

  Размерите, в които се предлага този модел са 1000/1900/900. Основата, с която се изработва диванът, е масивна дървесина. Тя може да бъде по ваш вкус–от дъб, бук или череша. Няма части по него, които биха могли да ръждясат, или да се изхабят с времето. Мебелите на фабрика „Еврика“ са издръжливи и устойчиви при продължителна употреба. Както металните конструкции, така и самият масив, са стабилни и здрави.

  Тапицерията създава допълнително очарование на показания продукт, той се подбира според предпочитанията на потребителите. Светлите цветове ще паснат веднага на летния интериор във вашата вила, по-тъмните бихте могли да съчетаете в апартамента си, но и двата варианта са приемливи, ако стилът го позволява. Може да го разположите в дневната, в хола или дори в спалнята, ако там нямате друго подходящо легло. Лесната трансформация на диван Клик Клак го прави възможно най-добрия избор при покупката на такъв вид мебели. 

  Размери
  Запитване