Описание
  Average: 3.7 (22 votes)

  Модерен ъглов диван за кухня

  Изработен без излишни елементи, впечатляващ със своя стил и класа. Състои се от два модула, като издължената част може да се произведе така, че да стои отляво или отдясно. Това става по желание на клиента, който може да подбере според вкуса си и вида на тапицерията на дивана.

  От менюто „Кожи“ и „Дамаски“ вие може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката на ъглов диван за кухня (Реф. 5021). Възможни са и различни комбинации, в зависимост от предпочитанията на потребителите — например дамаска за възглавниците и кожа за основата. Предлагаме десетки модели естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Ъгловият диван е разтегателен и мебелна фабрика „Еврика“ го прави с вграден метален механизъм, който позволява превръщането му в перфектно легло с матрак с дебелина от 10 см.

  Поддръжката е изключително лесна, тъй като калъфите на възглавниците и на матрака са свалящи. Подходящ е за употреба в дома, но поради изчистения си дизайн и луксозното излъчване, е удачен също за ваканционни жилища, апартаменти и хотели. Той ще се впише лесно във всеки интериор, като със сигурност ще допадне на тези от вас, които не желаят да правят компромис с качеството. Ще ви служи дълго време, а при правилна поддръжка, ще бъде практически вечен.

  Гостите ви ще усетят комфорта на това уютно кътче за релакс, още щом седнат на него и несъмнено ще оценят удобството на ъглов диван за кухня от „Еврика“. Идеален е за продължително седене на него или почивка. Размерите, в които се предлага този ъглов диван за кухня са 800/2550/1500. Той се изработва от масивна дървесина — дъб, бук или череша.

  Показаният тук ъглов диван за кухня трудно ще се счупи, даже и с напредване на времето, за разлика от масовите ПДЧ и МДФ мебели. При производството на всички продукти във фабрика „Еврика“ са спазени необходимите условия за екосъобразност. Кокетният модел на диван двойка разтегателен го прави идеален за всякакъв интериор, но традиционният определено е с предимство в случая, тъй като ще го разчупи и освежи, а вие ще покажете оригиналния си вкус. 

  Размери
  Запитване