Описание
  Average: 3.7 (7 votes)

  Компактен модел за всеки дом, дори за гарсониера или боксониера, този двуместен диван ще ви изненада със своята функционалност.

  Модерният хол изисква прецизно подбрана мека мебел, а с предложенията от мебелна фабрика Еврика, може да изградите вашият интериор с изискан лукс, стил и усещане за красота.

  Този модел двуместен диван предлага класическа визия, удобни възглавници за сядане, елегантна изработка от дърво и модерна съвместимост с интериора на съвременния дом. Освен това е и една изключително практична мебел—по желание на клиентите може да бъде изработен с функция за сън, като така ще разполагате с удобно легло за неочаквани гости.

  Елегантният двуместен диван предлага лекота при употреба. Двуместната част е практична, както за настаняване на гости, така и за използване от един човек и дори за почивка.

  Удобен двуместен диван

  Лесно се вмества в малки пространства и е удобен. Освен това успешно може да се съчетае с кухненско обзавеждане, в спалнята като част от къта за почивка, в детската стая или във всекидневната — има много приложения.

  Във всекидневната може да го комбиниране с маса за хранене с изчистени линии—модел маса 2030 или стъклена масичка — 2011

  Ако заложите на този модел в кухнята, комбинирайте двуместен диван с модел трапезна маса разтегателна—2099 или Трапезна маса елипса 2025. Диванът се произвежда с размери 1600/800/800, но по желание на клиента, той може да се изработи и с други размери, или по стандартите за кухненски диван.

  Диванът е част от комплект и може да бъде поръчан с триместен или двуместен модел на диван, в допълнение с фотьойл. Може да бъде създаден с вграден метален механизъм за лесно трансформиране в удобно легло и дебелина на матрак от 10 см. Дамаската е лесна за поддръжка благодарение на свалящи се калъфи с механизми от ципове. Моделът е подходящ за малки жилищни комплекси, но също така подхожда и на ваканционни селища. Можете да го използвате за обзавеждане на хотелски апартамент или за вила, и дори хижа.

  Дамаската или типа кожа клиентите могат да избират от менютата "Дамаски" или "Кожи" по желание на клиента. Моделът двуместен диван (реф 5020) може да бъде изработен и тапициран с няколко цвята дамаски. При поръчка на количества от този модел двуместен диван, предлагаме отстъпки от цената.

  Размери
  Запитване