Описание
  Average: 4.4 (13 votes)

  Мебелна фабрика Еврика предлага на вниманието на всички свои клиенти, модерен и функционален диван с функция сън. Моделът е изработен изцяло от масивна дървесина и надлежно тапициран. Стабилните крачета му осигуряват сигурност, а разтягащия се механизъм допълнително пространство и място, където да настаните неочаквани гости.

  Този модел може да бъде произвеждан в малки или големи размери. Материята на дамаската е тапицирана дамаска или кожа, като можете да изберете десена, който най-много ви допада от менюто с „Кожи“ и „Дамаски“. Можете да си изберете различни съчетания, ако желаете да направите комбинация от разнообразни десени или да предпочетете само един цвят. Изборът на дамаска става, изцяло по желание на клиента.

  Удобен диван с функция сън

  Фирмата работи с най-качествено дърво, използвано за стилни и елегантни модели дивани. Работим с дъб, бук или череша, като дървото е масив е не пресовани дървесни частици (ПДЧ) или MDF плоскости.

  Моделът може да бъде изработен изцяло тапициран, или по желани на клиентите да има открити дървени части. Ако предпочетете подобно решени, можете да изберете цвета на дървото от секцията „Цветове“ на сайта.

  Диванът с функция сън е част от комплект състоящ се от двуместен или триместен, двуместен диван с фотьойл. Поръчковото производство позволява, той да бъде създаден и с вграден метален механизъм, позволяващ превръщането му в удобно легло. Дебелината на матрака от 10 см позволява пълен релакс и комфорт по време на сън. Моделът е предвиден за използване в домашни условия най-вече, но често е избор и при обзавеждането на много офиси и хотели.

  Предимствата да изберете този диван с функция сън са многобройни. Той е изключително компактен, а освен това при разтягане не заема твърде много място. Друго важно предимство е лесния му начин на поддържане. И не можем да подминем факта, че може съвсем лесно да се превърне в спалня или легло.

  В интериора на дома, този модел диван успешно може да се комбинира с дървена холна масичка (реф 2009) или с ТВ маса (реф 3053). Благодарение на елегантният си вид придава стилна атмосфера във всеки интериор, особено в офис помещение. Там можете да я съчетаете с шкаф за кабинет (реф 3004).

  Размери
  Запитване