Описание
  Average: 3.5 (10 votes)

  В края на деня, повечето от нас просто искат да се отпуснат пред някои филм, любимо телевизионно шоу или да релаксират на тиха музика. За да ви помогнем да получите възможно най-комфортната обстановка във вашия дом, ви представяме холов диван. Този вид канапе е създадено не само по най-иновативна технология за комфорт и качество, но комбинира още мултифункционалност, красива визия и лесно поддържане.

  Предимствата на този холов диван са многобройни. Той е със семпъл, изчистен дизайн, изработен от масивна дървесина и освен това е изключително стилен и надежден. Можете да сте сигурни, че няма да се повреди толкова лесно, като евтините дивани от магазина, а освен това е изключително устойчив на атмосферни влияния.

  Моделът се комбинира перфектно с винтидж интериор, както и с мебели в стил „Експресионизъм“ и дори „Еклектика“. Любителите на нестандартното имат възможност да го тапицират, както им харесва–от кожена тапицерия, до дамаски от плат–висококачествени или среден клас, избирате вие. Можете да ги разгледате от секцията „Дамаски“ и „Кожи“ на нашия сайт

  Разчупен дизайн и форми в холов диван

  Предназначението на този модел холов диван е главно за домашна употреба. Но той може да бъде антрета, фоайета на хотели, ваканционни жилища, апартаменти и други.

  Канапето предлага изключително богати възможности за комфорт по време на сядане и релакс. Благодарение на елегантен вид прави атмосфера в интериора още по загадъчна и стилна. Тапицерията може да се избира от дамаска или кожа, а цветовата палитра от менютата "Дамаски" или "Кожи".

  Всички наши предложения за дивани, може да разгледате в секцията „Дивани“ и на база това, от което се нуждаете да подберете разтегателен диван, който да осигуряват удобна поддръжка за тялото. Диванът е със следните размери дължина 2000 / 850/850 мм. Според вашите предпочитания, размерите на дивана могат да бъдат променяни. Моделите са с дунапрен и дебелината на седалките е поне 10 см.

  Този модел холов диван е изключително подходящ за всеки дом, както и за обществени сгради. Поддържа се лесно, изглежда добре, а при повреда на тапицерията бързо може да бъде претапициран отново. Освен това солидните седалки гарантират удобство и комфорт. Неслучайно се продава изключително успешно в Западна Европа, Германия и Англия.

  Размери
  Запитване