Описание
  Average: 3.8 (42 votes)

  Релаксиращ, стилен и елегантен, разтегателен диван двойка е за домовете с изграден афинитет, вкус и стил. В случай, че дневната е център на дома, то този дивана е сърцето, предлагайки най-доброто място за семейна почивка и отпускане.

  Диванът е двуместен и е част от комплект с триместен или фотьойл, но може да бъде поръчан и самостоятелно. Изработва се от масивно дърво — дъб, бук, череша по еко технология и не вреди на околната среда. Материята използвана за тапицерия е фина и лесна за поддръжка. Цветовата гама може да се избира от менютата най-горе "Дамаски" или "Кожи". В зависимост от личните си предпочитания можете да го превърнете в ултрамодерен предмет от луксозния интериор на дома ви, или в класически елегантен диван, който да пасва просто идеално на дом в ретро стил.

  Моделът разтегателен диван двойка може да бъде поръчан с допълнителен вграден метален механизъм, който да позволява трансформирането му в удобно легло с дебелина на матрак 10 см. Прилежащата тапицерия е от свалящи се с цип калъфи, които да се перат в пералня. Въпреки че се изработва главно за домашно ползване, моделът може да намери място във ваканционни жилища, апартаменти и хотели. Диванът предлага голям комфорт при сядане. Може да се произведе и по размери на клиента. Наличния диван е с размери 1600 /800 / 800 мм.

  Луксозен и стилен разтегателен диван двойка

  Дизайнерите на мебелна фабрика „Еврика“ представят един изцяло функционален, красив и практичен диван, който може да бъде избран от колекцията и спрямо личните предпочитания на всеки. Вие можете да изберете и това, дали диванът да се разгъва, или не. Видът на механизма също е по избор на клиента.

  Луксозните дамаски, възглавници и механизми са създадени с идеята да направят този стилен разтегателен диван двойка, още по-удобен и комфортен. Те не са само са красиво изработени, но могат да са стилно допълнение към вашия дом. С този модел разтегателен диван двойка може да се радвате на заслужена почивка. Освен това намира място на пазарите в Западна Европа, Англия и Германия. Можете да бъдете сигурни в неговото качество, а ние ви даваме и гаранция за неговата издръжливост и функционалност.

  Размери
  Запитване