Описание
  Average: 2.9 (2 votes)

  Вдъхновени от класическите мебели на Ренесанса, дизайнерите на фабрика „Еврика“ създадоха висок диван, който със сигурност ще впечатли, всеки притежател на луксозен и изискан дом, който иска да го обзаведен в класически стил.

  Високият триместен диван — пейка е създаден за заведения, барове, градински интериор и/или веранди с ирландски стил и привкус за обзавеждане. У дома, той може да намери място в кухнята ви, или в салона. Където и да решите да го разположите, можете да сте сигурни в едно - той винаги ще изглежда перфектно.

  Към високия диван предлагаме и дървена маса, също висока, която да ви предложи допълнителен комфорт. Изработена е изцяло от масивна дървесина - бук, череша, дъб. По ваше желание цветът на дървените части може да се избере от меню "Цветове". Изборът на кожа или дамаска или комбинацията от двете, може да изберете съответно към менюта: "Дамаски" или "Кожи".

  Елегантна визия и стилна обстановка с висок диван.

  Благодарение на елегантна визия и стилна атмосфера в интериора производителите на мебели „Еврика“ изграждат успешно обзавеждането за няколко заведения в стил "Ирландски пъб". Фирмата създава и произвежда мебели и обзавеждане за барове по поръчка.

  Обемът на предлаганите мебели не създава трудности при местене. Това до голяма степен се дължи и на влаганите за изработка леки, естествени дървени материали. Наред с това дори при по-масивните и тежки мебели, тапицирани мебели или пейки, като тези наподобяващи висок диван, далеч по-лесна е подвижността. Разнообразието в конструкции на външно тяло и крайно оформление може да откриете само на едно място и това е мебелна фабрика „Еврика“. Размерите на предлагания диван са 1750 / 1280 /700 мм.

  Този модел висок диван можете да комбинирате успешно с модела висока маса (реф 2014). Дизайна на този комплект, позволява те да бъдат използвани, както в домашна обстановка, така и в заведения или клубове. Също така ще намери място в кафенета, както и в ресторанти и дори в бутикови хотели, където държат на оригиналния стил.

  Мебелите на фабрика „Еврика“ се предлагат с гаранция за качество, а също така и са изключително популярни навън. Заради уникалния си дизайн, този висок диван е особено популярен в Испания и Ирландия. За клиентите решили да закупят количество, предлагаме и отстъпки.

  Размери
  Запитване