Описание
  Average: 3.6 (4 votes)

  За изключително удобна почивка или сън пред телевизора представяме, на вашето внимание фотьойл с механизъм.

  В последните години на международните пазари се появиха по-нестандартни модели на мека мебел, пресъздаващи различни възможности за релакс и почивка. Тези мебели останаха временни увлечения в модата на обзавеждане, защото не могат да дарят и една трета от комфорта на класическото кресло. Естетика и функционалност предлага именно фотьойлът с механизъм.

  Създадените от фабрика „Еврика“ мебели са с европейско качество и гаранция за издръжливост. Освен това ви гарантираме, че са екосъобразни и не застрашават околната среда или вашето здраве.

  Моделът се характеризира с редица преимущества, които го правят предпочитат от клиентите ни–солиден е, комбинира се с модерен и ретро интериор, подходящ е , както за малки, така и за големи жилища, разполага с опция за монтиране на механизъм, който да го превърне в разтягащо се кресло.

  Фотьойлът е снабден с механизъм, който задвижва креслото. По този начин, то може да е на разстояние от стена, в позиции и под добър ъгъл на седене, който разгръща опората за крака. Комплектът с рамка включва механизъм с линия. Свързването на различни нива с различни дължини и лесно монтиране на механизма, също е налично. Размерите на предлагания модел са 730/ 850 / 850 мм височина.

  Фотьойли за отдих

  Съвремието предоставя изключителни удобства и на достъпни цени фотьойли за отдих. Това предложение ще ви дари много повече от добра форма, съчетана с красив дизайн и лекота на приложения. С него ще получите повече от очакваното — забележителен комфорт за всеки момент на почивка.

  Моделът фотьойл с механизъм, вграден в самата конструкция за лесно управление с основни функции. Едната, от които преминава от седнало до легнало положение и подпомага функцията при изправяне.

  Вторият вариант е много полезен за по-възрастните и по-трудно подвижни хора.  Движенията са плавни, с гарантирана стабилност при смяна на позите. Моделът на фотьойл с механизъм е тапициран с кожа или дамаска, по ваш избор, който може да разгледате в секцията: „Кожи“ или „Дамаски“.

  Меката част е разположена върху солидна дървена рамка, която осигурява необходимата стабилност. Износът на нашите продукти в страни от Западна Европа — Англия и Германия е гаранция за висока устойчивост, качество и лесна поддръжка.

  Размери
  Запитване