Описание
  Average: 3.5 (6 votes)

  В крак с новостите и съобразен изцяло с изискванията на модерния живот, на вашето внимание предлагаме релакс фотьойл.

  Моделът на фотьойл за почивка и релакс е събирателно за комфорт, лекота и елегантност. Съвременният дизайн на това кресло превъплъщава времето на аристокрацията и се слива с модерните изисквания за стил, лукс и красота.

  Релакс фотьойлът е изработен от масивно дърво - бук, дъб, череша, чиито цветове са най-разнообразни и може да избирате от категория „Цветове“. В зависимост от личните си вкусове можете да изберете между класически едноцветни десени, или тонове със златен и сребърен състарен финиш.

  Тапицерията на фотьойла може да бъде дамаска или кожа, или комбинация от двете. Цветовата гама е по избор и може да се съчетае перфектно с останалата част на обзавеждането в дома. Изборът на цвят може да се направи от менюта: "Дамаски" или "Кожи".

  Релакс фотьойл–старинност и съвремие.

  Релакс фотьойлите дават възможност за комфортна, права облегалка и прецизност при разполагане на всяка част от тялото.

  Столът с масивна конструкция от бук, може да се адаптира към всяка част от тялото, защото предлага добро уплътнение за ръцете, гърба, кръста и седалището. Компактните размери от 850/700/ 940 мм, дават допълнително усещане за удобство.

  Релакс фотьойлите са една от малкото меки мебели пренесени от Средновековието до наши дни. Те са се съхранили през годините на възход и са се утвърдили безпогрешно като релакс мебели.

  Предимствата на тази мебел включват още нейната устойчивост, изящество и класа. В този модел релакс фотьойл ще се чувствате като крале.

  И докато в миналото голямо значение се е отдавало на правата линия и кантове, стриктното поддържане към класическата изпъкнала форма на тапицираната мека мебел се запазва и в наши дни. Такова превъплъщение може да се види с предложенията за мебели за релакс. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага 2 годишна гаранция и високо европейско качество гарантиращо удобство и релакс.

  Моделът, освен, че притежава всички качества, за да осигури удобство на тялото ви е и изключително изящен. Може да го поставите в интериор в стил „Барок“ или в неокласически стил и подхождал там идеално.

  Също толкова изящно се вписва и в стила „Ампир“. С правилно подбрани цвят на дървото и дамаска можете да го комбинирате дори с мебели в съвременен стил.

  Размери
  Запитване