Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Предлагаме на вниманието ви още един класически модел солиден фотьойл, който ще намери своето място до камината или вашия втори дом – вила сред природата, къща в провинцията, или апартамент в кънтри стил. Той е идеален за уютни вечери у дома, а освен това е стилен и функционален. Осигурява индивидуален комфорт и трансформиране на външния вид на вашия хол, без да нарушават цялостния интериор.

  Моделът класически фотьойл (Реф 5007) се характеризира с уникален дизайн. На първо място разполагате със солидна дървена част, изработена изцяло от масивна дървесина. Задните крака са с чисти геометрични линии, а предните са струговани. Страничните рамки на фотьойла и облегалките на ръцете също имат фини струговани елементи, които му придават ретро чар.

  Фотьойлът е изработен изцяло от масивна дървесина на бук, череша или дъб.

  Предлаганите цветове са най-разнообразни и може да ги избирате от категория „Цветове“.

  Меката част е облицована с тапицерия, като според личния си вкус, можете да избирате между дамаска или кожа. Десените може да подберете от колекцията в „Дамаски“ и „Кожи“ и да ги посочите при поръчката си.

  Фотьойлът се предлага с размери 730 /900 /850 мм. Тъканите и подплатата са лесни за почистване и поддръжка. Могат да се третират с препарати и да се перат без това да навреди на дървените части. Ако сте избрали фотьойл с кожена тапицерия може да го поддържате и само чрез забърсване.. Високото европейско качество гарантира и по-дълъг живот на вашето кресло. Ние предлагане две годишната гаранция ви даваме гарантирани спокойствие и комфорт.

  Моделът осигурява всички удобства за дълъг престой върху него, но само един фотьойл в дома ви със сигурност не е достатъчен. Можете да поръчате този модел в комплект с двуместен и триместен диван, или пък да поръчате няколко бройки от него. За клиенти направили поръчка за големи количества, предлагаме и отстъпки.

  Освен това, можете да използвате модела и за обзавеждане на хотелски фоайета или клубове в ретро стил. Също така подхожда идеално, ако имате зимна градина, в която ще можете да се отпуснете на любимия си фотьойл, докато четете или просто си почивате. Качествата на този продукт са изключително високи. Износът на този модел фотьойл в Западна Европа – Англия и Германия са свидетелство за това.

  Размери
  Запитване