Описание
  Average: 3.7 (17 votes)

  Разтегателен диван с матрак е предвиден да създава максимален комфорт. Той е подходящ, когато имате приятели или роднини, идващи с тенденцията да останат с нощуване. Ако искате вашият разтегателен диван да им осигури максимално удобство, модел (Реф 5006) на фабрика „Еврика“ е идеалният избор.

  Този модел предлага всички удобства–изработен е от масивна дървесина /дъб, бук, череша/, има вграден метален механизъм за разтягане и освен това разполага с удобен матрак, върху който ще спите като къпани.

  Новият модел разтегателен диван с матрак, позволява на въздуха да циркулира в матрака, помага да се изпари влагата и подобрява качеството на среда и сън. Солидния матрак обещава издръжливост, която трае в продължение на години.

  Изборът на правилният матрак може значително да помогне на ставите и мускулите в гърба, бедрата и шията да си отпочиват пълноценно. За това допринася и дългогодишна гаранция, че в продължение на много години този продукт на мебелна фабрика „Еврика“ ще ви служи.

  Разтегателните дивани гарантират практичност и елегантност съчетани в едно.

  Независимо дали имате нужда от разтегателни дивани за случайни гости или ги използвате всяка вечер, при нас може да откриете това, което търсите в рамките на нашата гама от стилни и лесни за използване опции.

  Диванът може да се поръча самостоятелно, или като част от комплект с прилежащ триместен и двуместен диван и фотьойл. Дървената носеща конструкция е произведена от масивна дървесина: дъб, бук, череша. Цветът на дървените части може да се избира по желание от менюто "Цветове", а тапицерията дамаска или кожа от менюта "Дамаски" или "Кожи".

  Диванът по избор може да бъде поръчан и произведен с вградени метални механизми позволяващи превръщането му в удобно легло с 10 см. плътност на матрака. Видовете механизми също са по желание на клиента.

  Предлаганият диван е с размери: 1800 / 900/ 850 мм. Диваните произведени от мебелна фабрика „Еврика“ са с високо европейско качество и 2 години гаранция.

  Тази мека мебел е създадена за домашна употреба, но е и изключително подходяща и за хотели, ресторанти и др. Идеална е за просторни помещения и по-малки стаи и зали. Високото качество на тези мебели е гарантирано от успешните продажби в цяла Западна Европа, Германия и Англия.

  Размери
  Запитване