Диван за хол - 5003 | Еврика Мебели

Диван за хол - 5003

Изпратете запитване

Average: 4.8 (11 votes)

Идеята за съвременното жилище залага предимно на практичност и мултифункционалност. Именно това налага използването на разтягащи се дивани за хол. Класическият диван за хол е удобен, солиден и в същото време не заема много място. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага идеалния вариант за вас с размери 1800/900/850.

Всички предлагани дивани в зависимост от желанията и предпочитанията на клиентите мога да бъдат изработени с различни от стандартните размери. Цветовата гама, както на дамаските така и дървените части също могат да бъдат по избор на клиента. Можете да откриете предпочитаните от вас цветове за дървените части в менюто „Цветове“ на сайта. Що се отнася до тапицерията, предлагаме изключително висококачествени дамаски и кожи, които можете да разгледате в секциите „Дамаски“ и „Кожи“ на нашия сайт.

С какво диванът за хол на фабрика „Еврика“ превъзхожда останалите?

-                 Здравина и солидност.

Това е мебел, която ще ви служи наистина много дълго време. Изработен изцяло от масивна дървесина /дъб, бук, череша/ този модел е изключително стабилен и солиден, в сравнение с по-евтините си еквиваленти на пазара от ПДЧ и МДФ. Моделът е с класически дизайн, дървени облегалки за ръцете и солидни облегалки. Така че ще се чувствате удобно и комфортно с него.

-                 Уют и елегантност

С този модел диван за хол може да създадете уюта в мечтания дом, допълвайки цялостното обзавеждане с комплект от няколко части. Към него може да се поръча още фотьойл, триместен и/или двуместен диван. Конструкцията на триместния диван е сходна със стандартните модели за мека мебел за хол. Тя е създадена върху носещо скеле от естествен дървен материал, който се полира и матира, както във видимата, така и в невидимата част. Диванът за хол е създаден по висока технология за преработка на дърво.

Пълнежът на дивана е от висококачествен дунапрен, който гарантира удобство и комфорт. Дебелината седалките и облегалките е 10 см, а подла кътниците приемат масивната конструкция запазвайки дизайн и стил, заимствани от аристократичната мебел. Меката тапицирана част на дивана за хол лесно се поддържа и почиства, защото предлага самостоятелно сваляне и отделяне, с помощта на цип. Това улеснява изпирането на калъфите за дивана.

Друго предимство на този диван за хол е, че може да се разтяга. Тази мебел идва при вас с вграден механизъм от типа „клик-клак“, което олекотява разтягането. Благодарение на това диванът се превръща в удобно легло за почивка.

Моделът е предназначен, както за домашна употреба, така и за хотели, ресторанти и други обществени сгради. Благодарение на високото качество на изработка той успешно се продава в Западна Европа, Англия и Германия.