Описание
  Average: 3.3 (19 votes)

  Предлагаме ви още един модел от колекцията разтегателни дивани от масив, които комбинират удобството на съвременните меки мебели и солидността на ретро мебелите от масив. Елегантен, изключително изискан и разбира се, стилен, този модел подхожда идеално, както на модерни жилища от градски тип, така и на домове в провинцията—вили, хижи, ваканционни и хотелски комплекси.

  Този двуместен разтегателен диван има редица преимущества пред останалите си събратя—не заема много място, удобен е за ползване, лесно и бързо се разтяга и също толкова лесно се поддържа.

  По отношение на устойчивостта, издръжлив е на удари и износване и със сигурност няма да се разпадне, ако някое от децата ви скочи малко по-силно върху него.

  Конструкцията на двуместния диван е сходна с тази на триместните дивани, както и на канапета и кресла. Тя е изградена от носещ скелет и тапицирани страници, които играят ролята на поддръжки за лактите и ръцете. При този модел двуместен разтегателен диван седалките и облегалката са изцяло тапицирани и с дунапрен с дебелина поне 10 см, а подла кътниците са от дърво и запазват дизайна на аристократична мека мебел.

  Двуместен разтегателен диван е създаден от естествен масив и за направата му е използвана висока технология за преработка на дърво. Някои от лицевите и останалите нелицеви части и скелето са изцяло от масив - дъб, бук или череша.

  В зависимост от личните си предпочитания, клиентът може да избере, както лаково покритие, така и друг цвят за дървените части на тази мека мебел. Изборът на цвят на дървената част може да стане от секцията "Цветове. По алтернативен начин изборът на дамаска и кожа също се извършва от менютата, най-горе в сайта (Вижте секциите „Кожи и дамаски“).

  Уникален двуместен разтегателен диван от дърво

  Диванът е част от комплект от триместен, двуместен диван и фотьойл. Предимството на тази мебел е, че има вграден метален механизъм, който позволява, лесно да бъде превърнат в легло. Диванът е с плътна тапицерия от 10 см. и удобен матрак. Поддръжката е лесна и може редовно да поддържате чистотата на тази мебел, без особени усилия. Възглавниците разполагат със свалящи се калъфи, които да изперете дори в перална машина. Всичко това улеснява поддръжката на дивана. Меката мебел е с компактни размери от 1250 /850 /900 см., но може да се изработи и с размери на клиента.

  Моделът двуместен разтегателен диван успешно се реализира в страни от Западна Европа, Германия и Англия.

  Размери
  Запитване