Описание
  Average: 3.7 (8 votes)

  Представяме на вниманието ви елегантен модел фотьойл разтегателен, който ще се превърне в любима мебел в дома ви. Той е изработен от тежко и масивно дърво, което създава автентичен стил. Практичен и удобен той е перфектно допълнение към вашето обзавеждане, осигурявайки удобство и стабилност на всеки, който го използва

  Фотьойлът може да се поръча самостоятелно или като част от комплект. В комбинация с останалите модели от серията, той се съчетава с триместен или двуместен диван.

  Дървото използвано за направата на масивната част е от дъб, бук или череша. В зависимост от предпочитанията на клиента, цветовете за дървените части могат да бъдат избрани от менюто „Цветове“ на сайта.

  Клиентите имат избор и по отношение десените при тапицерията. Можете да избирате сред богата цветова гама от дамаски или кожа в менюта "Дамаски" или "Кожи" на сайта.

  Ретро фотьойл разтегателен

  Моделът фотьойл разтегателен (Реф. 5001) се съчетава успешно, както с модерен, така и с традиционен и класически интериор. Освен това подхожда отлично на обзавеждането, както в домашната обстановка, така и в офиса. Подобна мебел може да се използва успешно и в обзавеждането на вили, хотелски комплекси, ваканционни селища и други туристически комплекси.

  С фотьойл разтегателен от масив, от серията на мебелна фирма „Еврика“ ще се наслаждавате на комфорт и пълно удобство, без значение дали си почивате у дома или в офиса. Ако смятате, че тази мебел е твърде тежка за всекидневната ви, тя ще намери отлично приложение в спалнята, като кът за почивка, вашия кабинет, офис или библиотека.

   

  Друго важно предимство на модела е, че е подходящ за спане. Отново благодарение на разтегателната част в метална конструкцията, вградена по желание от поръчителя.

  Предвиждайки нуждата от по-голям комфорт за потребителите на фотьойл разтегателен, създателите му добавят повече от обичайния набор уплътнения и възглавнички. Правоъгълните форми на възглавниците в матрака, имат за цел да направи опората на кръста правилна.

  Моделът фотьойл разтегателен е предназначен да посрещне нуждите на домашния бит. Можете да сте сигурни, че той няма да се счупи, ако децата ви скачат по него, или някой от гостите ви с по-солидни килограми седне на него. Моделът е популярен, както у нас, така и в чужбина. Освен това е с гаранция за качество и сигурност.

  Размери
  Запитване