Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Многофункционален Луксозен фотьойл

  Луксозният Фотьойл е уникален модел в богатството от екземпляри в каталога на мебелна фабрика „Еврика”. Като всички останали той се изработва по поръчка с гаранция за високо качество и вярна служба в продължение на десетилетия. Това, което го отличава от останалите модели е неподражаем дизайн, ултрамодерни форми и едновременно с това–многофункционалност.

  Размерите на луксозния фотьойл са респектиращи - 1320/900/870, но това, което прави най-много впечатление е нестандартното дизайнерско решение. „Футуристичният” му външен вид би го направил подходящ за всяко модерно обзавеждане. Имайте предвид, че се предлага и в комплект с четириместен, триместен, двуместен диван и фотьойл.

  Ако сте сред ценителите на последните модни тенденции в интериора, със сигурност няма да имате проблем да си подарите не просто ултрамодерни мебели, но и изключително удобни. Освен това, с тапицерия, удобна седалка и облегалка, той може да се превърне в любима вещ на съпруга ви, докато гледа спокойно футболен мач. Или перфектно допълнение към ергенската квартира.

  Луксозният Фотьойл стои на място във всеки просторен хол, но ценителите на лукса виждат приложението му и в по-различни помещения. Не напразно сме го нарекли „Луксозен”. Лесно е да си го представиш на места за избрани, където се събират хора с възможности и високи изисквания. А и перфектно се вписва в интериора на клубове.

  Освен това е изключително подходящ за стаята, която ще превърнете в домашна библиотека. Хората, които искат да работят в атмосфера, която да говори за престижа на фирмата им, ги предпочитат за посетителски фотьойл на генералния директор.

  В тази връзка ви съветваме да проявите внимание при поръчката на модела. Във ваши ръце е изборът на дамаска, с която да го тапицираме. Светлите тонове предполагат използване на модела в гостната, докато тъмните нюанси допълнително носят тежест и внушават респект–затова и са по-подходящи за обзавеждане на бизнес — помещения. В „Еврика” предлагаме богатство от колорит, което може да намерите в специализираното меню на сайта ни - „Дамаски”.

  Като допълнителна „екстра” при избора на този продукт, сочим факта, че луксозният фотьойл е изключително популярен на международния пазар. Клиентите на предприятието ни вън Франция, например, отдавна са преценили преимуществата му и се спират на него заради достолепността, високото качество и комфорта.

  Размери
  Запитване