Описание
Средно: 4.3 (8 гласа)

Елегантен Луксозен Ретро Диван

Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага луксозен диван, подходящ за всеки дом. Моделът е част от комплект, състоящ се от четириместен, триместен двуместен диван, както и фотьойл.

Моделът е изключително подходящ за помещения и обществени сгради заради ретро излъчването си и луксозна тапицерия. Също така може да го използвате и в хотели и заведения.

Благодарение на комфорта и изчистения си стил, моделът може да се ползва и за обзавеждане у дома. Без значение дали планирате да го използвате във всекидневната или в домашния си кабинет.

Луксозният диван е изключително комфортен, неслучайно е особено търсен от нашите клиенти. Благодарение на елегантния си вид, той придава стилна атмосфера на интериора. Тапицерията може да бъде не само кожена, но и дамаска, която да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи". Тук може да разгледате разнообразието от цветове и материи, а след това да посочите на кои от тях сте се спрели при поръчката.

Разполагаме с десетки видове дамаски от естествена кожа, внос от Италия, или висококачествена изкуствена кожена тапицерия. Собственици, които оценяват високото качество и изчистеното излъчване, несъмнено ще одобрят показания модел. Той може да намери място в големи, просторни помещения, но няма да остане незабелязан и в по-малки, където ще създаде изискана атмосфера и ще бъде любимият кът за релакс. Изложеният лукс диван би могъл да се превърне в акцент в помещението, в зависимост от избора на цветове, останалото обзавеждане и стила. При производството на този диван се влага изцяло масивна дървесина—дъб, бук или череша.

Високото качество на мебелите от масив, надеждната тапицерия и изискания дизайн, правят модела луксозен диван, както и всички останали от серията изключително предпочитани. Можете да ги сравните с масово продаваните ПДЧ и МДФ мебели. Размерите, с които този диван се изработва са 2660/870/900, но всяка поръчка може да бъде изпълнена според личните желания на клиентите.

Луксозният диван (Реф 5080) ще намери място във всеки дом. Можете да го съчетаете с холна маса от масив (реф 2054) или холна маса венге (реф 2012).

Размери
Запитване