Описание
  Average: 4.7 (3 votes)

  Кръгъл Фотьойл от Фабрика за мебели Еврика

  Мечтаете ли да отдъхнете върху мебел, на която ще се чувствате, все едно сте върху облак?

  Ако отговорът е „ДА”, то правилния избор е кръгъл фотьойл на „Еврика”.

   

  Предлагаме на вниманието ви една изключително удобна и атрактивна мебел, която ще се превърне в любимото ви място във вашия дом. С оригиналния си дизайн и широки размери 1200/760/1200, тя е повече от удобна.

  Забравете за диваните с лежанки, или креслата, които изискват табуретка. След тежък ден, кръглия фотьойл на „Еврика” е най-добрата мебел, върху която да се отпуснете или да си подарите почивка.

   

  Освен, че е идеален за повече хора–спокойно може да настаните върху него поне 2 души, той не заема и особено много място. За сметка на това стои красиво във всяко помещение и подхожда не само на жилища, но и на офис сгради.

  Моделът може да бъде изработен с размери по поръчка, а освен това вие избирате тапицерията и цвета на тази мебел. Няма значение дали ще искате кожа, велур или стандартна дамаска. Може да изберете каква тапицерия предпочитате от менюто „Дамаски” или „Кожи” на сайта.

   

  Също така може да поръчате кръгъл фотьойл от масивна дървесина по ваш избор. Предлагаме дъб, бук и череша, като изработването на всяка мебел е съобразени с всички международни стандарти за безопасност при мебелите. Освен това гарантираме качеството на нашите продукти и можете да бъдете уверени, че този модел няма да ви изневери, а ще ви служи дълго, дълго време.

  Освен в жилища и офиси, може да използвате тази мебел и във всички помещения за забавления. Ако притежавате нощен клуб или кафене, спокойно може да настаните гостите си в подобна мебел и те ще се чувстват повече от комфортно.

   

  Поставете тази мебел във фоайето на вашия хотел или офис и ще предоставите на клиентите си комфорт и удобство, докато ви чакат. Моделът кръгъл фотьойл е подходящ и за антрета, чакални на банки и други обществени институции.

  Може да комбинирате този вид мебел и с други подходящи модели на фабрика „Еврика”. Разгледайте категориите на сайта, за да изберете този артикул, който най-добре отговаря на вашия вкус. За поръчки на големи количества, фирмата предлага преференциални условия.

  Размери
  Запитване